Tomio: koukal jsem na jejich nabídku,maji tam extra i carbonové ,3D folie,říkaj tomu "tuningové"folie,ale ve skutečnosti jsou to ty kvalitní narozdíl od různobarevných tonovaných/tenčích../ i tam polep trva 2-3 dny jak čtu a tím odpovídám jdlesk:já taky viděl maniky co polepili Lambo asi za 15min na You Tube,ale šlo o reklamní exibici a dělalo natom celkem 6 profesionálů... proto nemá cenu propočítávat cenu práce hodinově jako při jiných pracech v servisu,ale za hotové dílo!většinou je to o dohodě s firmou.i taxikáři co maj už ze zákona mít sjednocenou žlutou to maj nejlevněji za 10tis a viděl jsem ty prasárny jak se jim to po půl roce odlupuje,což oni narozdíl od nás ale moc neřeší.Já osobně když jsem chtel potahnout hladký,rovný stůl 100x50cm tak jsem nijak nespěchal,vyhlazoval postupně,mydlová voda atd,a přesto záhyby a pár bublin,ktery už na autě žadným propichovanim ani jinak neodstraníš.
Ještě jeden poznatek Tomio: ty planuješ tu "obyč"barevnou foli,tak bacha na haupnu!moje první folie taky nebyla 3D wrap,ale stříbrná obyč, a po půl roce se mi horkem z motorovýho prostoru vypalili do folie hnusný hnědý skvrny!už jsem tu někde psal,že pravě z tohodle důvodu mam ten Subaru funkční výdech na kapotě kvuli chlazení te folie a hlavně 3D carbon Wripe silnou foli kvalitní.Jinak,koukni v tom mem odkazu maj modrou 3D carbon folii,uplná bomba pro tebe
Se tu rozepisuju jen kvuli tomu že vám fandím a podělil se o zkušenosti a vyvarovali chyb na ktery jsem doplatil kdysi já..
WP:vydž, já ti to virtualně polepím ve fotokrámu at máš tu představu a bude mi to trvat mín než 17min...
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg
Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN