logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
prodám Ford Probe r.v.1996, 2,0 16V
Novakdenis Offline
#1 Vloženo : úterý 21. února 2012 15:24:14 (UTC)

Zdravím,

chtěl bych Vám nabídnout Probe 1996 2-litra. Je funkční, jezdí v pohodě bych řekl, jen má drobný problémy jako že se nezasouvá anténa, nedrží dveře kufru, neukazuje ručička benzínu, jen svítí rezerva, je rozbité zrcátko u řidiče, ale jen takovej pavouk apod....Horší je stav středního dílu výfuku, ale čerstvě(týden) navařená trubka, nějakou dobu to vydrží, a má to lehce promáčklé dveře u řidiče, když do nich nějaký mistr nacouval při parkování.
Důvod prodeje je, že není pro mě moc praktické a má vysoké náklady,když beru v úvahu, že je mi 19 let a chodím stále do školy. Nicméně dostal jsem ho od táty, který si koupil Mustanga a já si nemůžu stěžovat, určitě parádní zkušenost mít Probe jako první auto RollEyes jen to prostě už nezvládám a taky rodinná situace mě přesvědčila o pořízení si něčeho jiného.
Andrew Offline
#2 Vloženo : úterý 21. února 2012 19:24:29 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Věř mi že když jsi měl probe jako prvni auto tak jen horko těžko budeš přesedat do něčeho jiného :) (pokud ti tatík nepujčí mustanga :-D ), tak jsem to přesně měl já ;-)
Jen nechci tě teda moc strašit ale poslední dobou se s těma probe na prodej roztrhnul pytel a většina je na prodej pořád:-X
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
Thullo Offline
#3 Vloženo : úterý 21. února 2012 19:26:36 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Ahoj,
já jsem THULLO a sbírám nemocná Probe, abych z nich dělal fešáky (viz www.thullo.cz)

Pokud chceš, pošli mi fotky a představuz o ceně do mailu: ljanata@volny.cz

třeba se dohodneme - nebo mě jen prozvoň, zavolám ti - 775 636 616

Dej vědět co a jak - ahoj THULLO
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.