Přátelé,
dnešního chladného rána jsem zjistil, že se mi před domem přemnožil škůdce požírající mé peníze, nervy a čas! Protože v těchto Ostravských končinách nemá přirozeného nepřítele, musel jsem použít techniku boje OHNĚ proti OHNI :o)
Proto jsem ke svým stávajícím 5ti Probelesům nechal přivézt ještě jednoho, ale zcela obráceného!
Prostě aby HMOTU pohltila ANTIHMOTA :o)
První fotografie zobrazuje bezstarostný život onoho škudce dnes po ránu - nic netušící Probelesy odpočívají v mrazu a kují plány (stejně jako agent Smith v Matrixu) jak se vhmotnit do všech ostatních zaparkovaných vozů a vytvořit tak armádu Probelesů...
Na další fotografii už je spokojený Thullo prvně osedlávající bestii ze zámoří - mé regulérně 20té PROBE, které je zárověň PRVNÍ s pravostranným řízením :o)
Vše ostatní naleznete na velmi pozvolna se plnícím THULLOWEBU - stránkách věnujícím se vozům značky FORD PROBE (jak jinak)
THULLOWEB(všechna má PROBE a EXPROBE naleznete pod záložkou FORD PROBE a pak THULLOVA PROBE)
Všiměte si prosím, jak anglická verze Probečka má upravený středový panel topení a klimatizace - stejná je v mazdách :o) žádné otáčecí knoflíky - ale tlačtka...
No a teď pro vás to podstatné!!! GB půjde na díly, takže je k mání X věcí:
např:
1) Motor - jede jako z praku :o)
2) Alu Kola Swinliersy - jsou jen 3je v ČR co vím - jedny jsem prodal Kaproletovi, jedny má Probe Verunka a ta neprodá ani za zlaté prase a poslední mám teď zase já :o)
3) Kožené sedačky - jsou už zadány i přes to, že jsou GB - ale zase řidičova je netknutá :o)
4) Křídlo - jediné originální křídlo, co se na probe hodí (dle mého názoru)
5) Rozšiřovací GT prahy :o)
atd...
(Možná i to ovádání teploty a klimatizace pustím :o) )
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb