Ahoj, tak z rodinných důvodů bude Probe opět k prodeji.
Vizuální stav je pořád stejný, jen je teď auto na zimních pneu. Provedl jsem výměnu oleje a filtru (olej Ford Formula, 5W 30), výměnu předních brzd (kotouče a desky), vodní pumpy (a chladící kapaliny), nová autobaterie. Celkem asi 12.000,- Kč. Po celou dobu mého vlastnictví je garážované, sloužilo jako víkendové auto.
Výbava atd., viz v hlavičce původního inzerátu. Na přání není problém udělat aktuální fotky. Je tam nová STK. Stav tachometru kolem 200000km.
Nedostatky: chystal jsem se na výměnu svíček a kabelů. Kolísání otáček v rozmezí 1000-1500, především v teplotách kolem nuly a níž - kolísá to na volnoběh, na jízdu to vliv nemá. Zatím jsem to nějak dál neřešil, takže nevím, čím to může být. Při vyšších teplotách vzduchu to nepozoruju. Jinak je to r.v. 1994, takže pochopitelně nějaké kosmetické vady - bez koroze.
Auto bych rád prodal vcelku, tak jak je. Myslím, že ještě dobře poslouží. Inzerát dávám zatím jen tady. Rozumné dohodě se nebráním - kupoval jsem za 40.000,- Kč, něco do něho dal a něco do něho ještě bude třeba dát.
Není problém se na cokoliv zeptat, buď tady nebo na emailu -
RehakMarek@email.cz, dávám i tel. (774 214 188), ale v práci nejsem moc na příjmu, takže stačí SMS, zavolám zpátky. K vidění kdykoliv, České Budějovice a okolí.