logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
kolesa na prodej
Renni Offline
#1 Vloženo : čtvrtek 12. ledna 2012 22:45:51 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
jelikož mne baví občas měnit celkově image mýho auta,tak tentokrat dojde i na kola,což je důvod proč bych po zimě prodal svoje stávající/viz.foto/ a šel zas do něčeho jiného.Jsou to 17´včetně podložek/podložky jsem nechával na zadek dělat nedávno nové-užší,aby kola nelezla ven a policie neotravovala,na obou kolech jsou skoro nová letní pneu!nyní jsou kola uskladněná v pneuservisu a jedno kolo mírně bouchlé tam nechávám za 1000kč srovnat aby bylo vše ok,zvlášt když je nabízím k prodeji.Dám pevnou cenu 6000,- a pokud si spočítáte cenu sezonu jetých čtyř nových pneu k tomu,tak cena myslím super..Pokud bude mit někdo zájem,pište na renni.r@seznam.cz pokud ne,vůbec nevadí,nepotřebuju nutně prodat a necham si je jako zimáky :-)
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Thomas Offline
#2 Vloženo : pátek 13. ledna 2012 9:40:11 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Proč to má vůbec podložky? Jde to použít bez podložek?

Jaký jsou ofic rozměry alu a pneu?
Renni Offline
#3 Vloženo : pátek 13. ledna 2012 18:39:21 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
podložky to má proto,že je na nich rozteč 114.3x5 určená pro Probe,jinak tam bez nich kola nenandáš,takže plní funkci redukce.Nevím co máš na mysli ofic.rozměry,jestli těch kol nebo origo Probe? na těchto kolech je vepředu: 205/45/R-17 a vzadu 225. rozměry gum jsem pořizoval právě kvuli podložkám aby kola lícovali s autem a nelezla moc ven jak už jsem psal.
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.