logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
TYRISTOR
Hoňas Offline
#1 Vloženo : pátek 30. září 2011 9:34:05 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Chlapi máte tady někdo zkušenosti s přepojenim rozdělovače přes tyristor?
madaros Offline
#2 Vloženo : pátek 30. září 2011 9:53:21 (UTC)

myslim že je to stejný téma,taky čekám na vyjádření :) kazdopadne obednavam asi rozdelovac ze zahranici,nejjednodusi zpusob,nikdo mi zatim nebyl schopnej pomoct jak to udelat jinak :(

http://www.probeclub.cz/...1995#post31995#post31995
Fazda PROBE 2.0i, 1994, kitt car project
cuir Offline
#3 Vloženo : neděle 2. října 2011 21:53:46 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
na 2,5 ano na 2,0 ne. Na 2,5 uz sem tu nekolikrat daval odkazy na navody, kde je to ozkousene na verzich r.v.93. Osobne sem to prepojoval na svoji mx6 ,ktera byla take 93 vyrobena. fungovalo to podle toho navodu jak sem zde uz nekolikrat postoval..co se tyka dvoulitru tak nemam sajnu a docela me zarazi ,ze se ten problem objevuje.
ste si opravdu jisti ,ze je problem v rozdelovaci a ne treba v narazovem cidlu co je v kufru? ja mel na probe vypalenej konektor a obcas to jelo a obcas ne...cidlo sem hodil do haje a proklemoval draty a od te doby svatej klid a pokoj.
Ford Probe 2,5 V6 24v
madaros Offline
#4 Vloženo : pondělí 3. října 2011 11:48:02 (UTC)

u mě prostě nehází jiskru, už delší dobu to občas šlo na 3 valce,ale přisuzoval jsem to umírajícímu motoru, v jeho posledních minutách života už ani pořádně nechytal a po 500 metrech od posledního nastartování přestal jezdit úplně a až na novym motoru jsme zjistily že odešel rozdělovač

kde přesně je nějaký tohleto čidlo nárazu ??
Fazda PROBE 2.0i, 1994, kitt car project
cuir Offline
#5 Vloženo : pondělí 3. října 2011 14:10:51 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Původně odesláno: madaros Jdi na citovaný příspěvek
u mě prostě nehází jiskru, už delší dobu to občas šlo na 3 valce,ale přisuzoval jsem to umírajícímu motoru, v jeho posledních minutách života už ani pořádně nechytal a po 500 metrech od posledního nastartování přestal jezdit úplně a až na novym motoru jsme zjistily že odešel rozdělovač

kde přesně je nějaký tohleto čidlo nárazu ??

pokud je to jiskrou tak to cidlem nebude, protoze to odpojuje primo palivovou pumpu...kazdopadne to kde to cidlo je najdes u me v topicu. Daval sem tam aji fotky. Je to v kufru u nadrzky zadniho ostrikovace.
Ford Probe 2,5 V6 24v
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.