Správně, není to na Kameni - je to na tom letišti Všechov!
Rosťo - prosím, zajeď to letiště zkontrolovat, zkus zjistit, zda by se to dalo nějak uzavřít (např. ráno v sobotu 13.08.) aby nám tam nikdo nejel. Zkus to prosím taky prověřit, jak je na tom draha - zda tam neni bordel atd. Máš to blízko - nikdo není blíže snad.
Do kempu jedeme teda k Dědkovi - je to proto, že tam nebudeme nikoho rušit a budeme tam páni svého programu - to bychom na tom Knizecim Rybnice bohuzel nemohli :o( to snad uznáte. A komu vadi dedkovo pivo, vemte si bud basu, nebo stene, nebo se domluvte a vemte si svou becku! To se vsechno preci da...
Já s Docthorem vyjíždíme v pátek cca v 10hodin z Ostravy (bereme si volno) - do kempu k dědkovi dorazime +/- ve 14:00 - bylo by fajn, kdyby jste se tam sjižděli už co nejdříve, ať nám ten víkend tak rychle neutíká :o) Máte to všeci kousek, tak snad dorazíte brzy!
Program:
Zatím nic není domluveno - LU tady psala program časově rozděledný, ale nikdo se k tomu nevyjádřil. Takže si to dovolím já - případně mi tro upravujte dle libosti:
12.08.2011
14:00 - 19:00 - Sjíždění se do kempu k dědkovi! Prosím o LINK z map, kde ten canp je - já to přesně nevím. To proto, aby tro našli i ti, co tam nikdy nebyli.
19:00 - XX:XX - Chlastačka, ožiračka, grilovačka, připadna milovačka - prostě volná zábava plná roztumů kolem probeček, chlastu a jinych ptakovin :o)
13.08.2011
08:00 Sesbirani se v Campu u Dědka po divoke noci
09:00 Snídaně a dorovnani alkoholu v krvi (ne řidiči)
10:00 Odjezd na letiště Všechov
11:00 Očumování a ošahávání Probeček
12:00 Sprinty
13:00 Jízda zručnosti (prosím o zařízení kuželů - myslím, že někdo říkal, že je může sehnat, ne?)
14:00 Společné foto
15:00 Společný pozdní oběd
16:00 Spanilka po krajině a cesta do campu
17:00 Volná zábava
14.08.2011
10:00 Snídaně :o)
11:00 Odjezd na hrad Kámen, případně na jiné okolní památky a zábavná místa (každý si něco třeba najděte - jako v loni např. do Pelhřimova na Muzeum rekordů a kuriozit!
15:00 Odjezdy domů...
Samozřejmě že se přesný harmonogram bude měnit v průbehu a za pochodu, ale toto mě napadlo jako přibližný farplan :o) Klidně upravujte!
2 Venito:
Rostiku jedeš? Můžeš vzít radar?
Kdokoli máte jakýkoli nápad a možnost realizace, prosím sem s tím! :o)
Těším se - tak pojdmě a rozjedme toto téma zase!
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb