sygy: dik za podnetny prispevky do diskuze o cenach dilu. sice nechapu, proc se to zrovna tobe zda drahy, kdyz v jinym prispevku z 18. června 2011 12:14:45 uvadis jak jsi dal za brzdic z druhovyroby 4500,- a zaroven se ti zda 1500/kus za komplet predni us svetla tak moc, ze ani nenapises kolik by bylo pro tebe akorat..?
Ja tady treba nabizim motor v luxusnim stavu s moznosti vyzkouset v aute za 5000 to je drahy? Udelej mi seznam s cenama za kolik co mam prodavat, budu moc rad:)
Rostakd: 5000,- za papiry s technickou je moc? ja treba nevim o zadnejch levnejsich, treba mas jiny informace, ale me se zdaj v momentalni nabidce nejlevnejsi...
ekozmrdi vypalny platit netreba, v zakone jsou mezery a je x zpusobu jak s tim vyjebat, takze to neni taky argument. nicmene, ani ty ses opakovane nevyjadril, kolik by byla tvoje akceptovatelna cena (0-5000)? za tento typ rozdelovace jsem ti psal 1000 (viz PM), to jen tak pro poradek... opet si dovolim i na tebe, jako znalce cen, apelovat - napsal bys cenik dilu za ktery to mam nabizet, aby to nebylo tedy drahy? moc dekuju. (cenu 9litru za kterou se auto onehda nabizelo v tom nezohlednuj, nijak s tim nesouvisi)
jo, k tem bocnim plastum - jestli je nabidka jinde za novy stejny originaly za 2 litry, tak to bych asi nevahal, za talir oba se mi nevyplati se s tim sundavat, balit a posilat...
Renni: kde je maj za 2litry novy?
cenik dilu v1.0 nasleduje...
Thunderbird SC 3.8 Supercharged, Granada 2.8i Kombi Sport, Aerostar 4.0 4x4, BMW M3...