logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
Auto kouří
white power Offline
#21 Vloženo : čtvrtek 28. dubna 2011 11:32:59 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
nevím jak je to u 2.0 ale u 2.2 je jeden druh na sací i výfukové
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Hoňas Offline
#22 Vloženo : čtvrtek 28. dubna 2011 11:49:51 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Aha
Hoňas Offline
#23 Vloženo : neděle 15. května 2011 17:32:18 (UTC)

Chlapi jak jste říkali že na probe 2 pasujou i díly z mazdy GE. Tak můžu koupit z mazdy 626 GE 2.0D rv. 1994, Přední tlumiče a pravou/levou tyčku řízení na které je kulový čep řízení. ?? Dá se to? Díky moc za odpověd
Renni Offline
#24 Vloženo : neděle 15. května 2011 22:04:58 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Původně odesláno: Venito Jdi na citovaný příspěvek
hm, tak ta pojistka je divne ze prdla, kazdopadne uplne kazdou pojistku u ridicovy nohy vytahni a zkotroluj, poctive jednu po druhe, asi si nekdo hral s elektrikou.
Pokud je interier a kastle jak rikas, je skoda vzdat to. Na tempo se vykasli, u nas lakyrnici delaji lesteni laku profi 3M pastama a bruskou, tempem to vzivote neudelas pekne, auto ti zmokne, jednou ho umyjes a mas to zas matne..... ale koneckoncu pokud je uz auto prelakovane a nekvalitne, nepomuze velice nic nez novy celolak...... ale to je na tobe:)

stačí když při dotahování na plusu škrtnul klíčem o kostru a má po pojistce
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Renni Offline
#25 Vloženo : neděle 15. května 2011 22:08:22 (UTC)

jinak,mne začlo auto taky kouřit asmrdí to docela,ale jen rano při startu a asi tak první klometr jizdy.olej se mi neztrácí,ale nevím jestli citím olej,nebo zbytek tech sraček-co mi nastříkali do výfuku..

Land Rover Freelander2LN
Hoňas Offline
#26 Vloženo : pondělí 16. května 2011 7:20:29 (UTC)

Tak já už mám auto u známého. Ve vzduchovem filtru byla normálně sláma(auto stálo skoro 2 roky takže asi se tam usadil nějaký hlodavec), a celý vzduchový filtr byl černý, mastný, no prostě hnus.
Dneska by mu měli přijít Gufera. Dozvěděl jsem se že auto bylo bouraný. a celý předek je posunutý o 2-3cm...
Nechám to srovnat. Celé horní uložení tlumiče je v prdeli. a tlumič je z vrchu nějak zavařen. Ted sem se díval na díly a nové tlumiče to je otázka tak 2300kč/ks. Je v prdeli i pravá/levá tyčka řízení na které je kulový čep řízení.
Kdybych to chtěl všechno nové stálo by to asi 5300kč celkem.
Našel sem na hyperinzerci díly z mazdy 626 Ge. A jeden pán by mi prodal jak tlumiče tak i tu tyč řízení za 1000kč (2 přední tlumiče a tyč řízení.) Což si myslím že je luxusní cena.
Známý říkal že kdybych chtěl, napojil by mi tam i Turbo. Co vy na to říkáte? Našel jsem turbo Garrett ze Saab 9000 2.0i Turbo.
No, opravíme to, uděláme stk,zaplatíme pojistku a jdem na uřad pro značky. Doufam že to do Kamene stihnu :)
Venito Offline
#27 Vloženo : pondělí 16. května 2011 9:08:00 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Honas: projdi inzerci na netu, hodne mazd se rozprodava na dily, je to vzdy o domluve, z toho dyzlu ale nevim jestli to bude sedet, je tezsi a spousta veci je jinych... tycku rizeni snad nechces davat starou kdyz nova stoji kolem 600, to nema smysl.

A na to turbo radsi zapomen, precti si co to obnasi, oturbit motor je s vecma okolo vcetne drahe elektroniky otazka nekolika desitek tisic, kamos asi taky nevi o cem mluvi kdyz ti to nabidne jenom tak, zadarmo by to nedelal bo je s tim mrdacka a motor musi byt vic nez 100% coz u tebe nehrozi, a to nepocitam ty stovky hodin kolem toho, ver ze aby to bylo dotazene do konce, neudela to pro tebe zadny kamos, to si clovek bud dela sam, nebo je rad za funkcni atmosferu :)
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

Hoňas Offline
#28 Vloženo : pondělí 16. května 2011 11:55:45 (UTC)

Jak jsem psal v autech se moc nevyznám. A on mi řek: Kup si turbo a ja ti ho tam namontuju. A uvidis jake z toho bude dělo.
Říkal že prý to nic není. Mužete mi poslat odkaz na tu novou tyč řízení? Díval sem se na autokely a nenašel jsem ji tam.
Venito Offline
#29 Vloženo : pondělí 16. května 2011 12:18:33 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Původně odesláno: Hoňas Jdi na citovaný příspěvek
Jak jsem psal v autech se moc nevyznám. A on mi řek: Kup si turbo a ja ti ho tam namontuju. A uvidis jake z toho bude dělo.
Říkal že prý to nic není. Mužete mi poslat odkaz na tu novou tyč řízení? Díval sem se na autokely a nenašel jsem ji tam.

Tak vis co, udelame to jinak, Jdi do toho, kup turbo a kdyz to ten borec zmakne, dovezu mu dalsi auta :)) A budes mit prvniho oturbeneho dvoulitra v CR, fakt ti to preju:) je to samozrejme snazsi nez na V6, ale pohori na tom, na cem doposud pohoreli vsichni :) -nastaveni bez podpurne elektroniky, ono totiz mechanicka montaz je vpodstate to snazsi, ta horsi cast prijde pak...

Ja dily z netu nekupuju mam sve dodavatele, takze link ti neposlu, ozvy se Weskerovi z fora, on je jeden z dobrych dodavatelu, sezene ti cokoli za dobre penize at druhovyrobu nebo origo dily Japan, zalezi pak na tobe co si vyberes
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

Renni Offline
#30 Vloženo : pondělí 16. května 2011 22:03:01 (UTC)

včera jsem si zrovna objednal tyčku řizení a čep u Idaha. :-) spokojenost

Land Rover Freelander2LN
Guest
#31 Vloženo : pátek 24. června 2011 9:06:48 (UTC)

Message was deleted by Moderator.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (5)
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.