tak k tomu co je mezi Thullem a rostou se vyjadrovat nebudu. nejsem zadnej soudce. kazdopadne padlo zde me jmeno a tak to uvedu na spravnou miru aby nedoslo k nejakejm nedorozumenim.
rostovi sem prodal chip co sem ziskal za naturaile od weskera. Prodal sem ho z toho duvodu ,ze u me v aute nefungoval a to tak ze vubec. byli sme s rostou dohodnuti ,ze si chip odveze a necha si ho pripajet. Samozrejme tak aby ho neznicil a v pripade ze mu to nebude fungovat stejne jako me tak mi ho posle zpatky.
Nechtel sem bejt za kurvu ,ktera proda neco co mu nefunguje a pak poslouchat blbe kecy, typu ,ze ten chip je vadny a tak. Takze sem ze sebe udelal takovou trosku pujcovnu nahradnich dilu ,ale nevadilo mi to. Pak rosta psal ,ze nema kde to prepajet. nabidl sem mu ze kdyz to doveze nebo posle ze mu to udelam. Rikal ,ze se to pokusi dat znamemu eletrikari nebo co. V zasade je mi to jedno. Jedine co mi vadi je to ,ze to rostovi dlouho trvalo. Pisu trvalo ,protoze po tomto incidentu se sam ozval a rekl ,ze mi chip posle zpatky aby nemel dalsi problemy.
Jinak mezi Thullem a rostou je to krapet neco jineho, nez mezi mnou a rostou. kazdopadne snad na obhajobu rosti bych napsal jen tolik ,ze na stari pneumatik ho nemuselo napadnou se podivat, pokud pneu nebyly nejak sterele. Asi by me to take nenapadlo a to vim ,ze na pneumatikach ty roky sou uvedene.
Zaverem bych to schrnul tak ,ze rosta je proste clovek co naslibuje v dobre vire ruzne veci, ale pak mu dlouho trva nez to splni a v tomto pripade dost prestrelil.
Ford Probe 2,5 V6 24v