logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
11 Stránky«<23456>»
New face RenniCar 2010-2011
Stigg Offline
#61 Vloženo : sobota 16. dubna 2011 23:30:19 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
zabit malo Crying
Ford Probe 2.2 GT 1991
Honda VTR 1000F
Thullo Offline
#62 Vloženo : neděle 17. dubna 2011 7:18:14 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
No to jsou kurvy toto... me by jeblo. Kyselinu jsem na autě měl taky, vím jaké to je - :o( co se týká montážní pěny, tak na to je nejaký přípravek, co jí rozpustí. Myslím, že stačí aceton nebo neco... každopádně gumy, pokud máš doklad o koupi, kdysi se mi stalo něco podobného s Barumkama - no a v Barumu mi dali slevu na nove gumy jako prase, změrily vzorek, nejak to spočetli, kolik jsem sjel a dali velkou slevu - kolem 70%.

Tady je videt, zese nekdo DOBRE PRIPRAVIL, neb udelal dost veci najednou! Nejaka zavistiva kurva, ale kazdopadne nekdo, kdo se te boji, neb jinak by se ti postavil celem a nedelal takovouhle srabarnu! To umi jen ti nejvetsi zbabelci... Drzim pesti Renni, at s tim mas pevne nervy! Pokud to mas pojistene, tak to jeste nemusi byt tak zle - pokud ne, tak to je fakt k placi tahle skoda :o(
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
opečko Offline
#63 Vloženo : neděle 17. dubna 2011 11:57:16 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
tu pěnu nerozpustí nic navíc má smůlu že má folie
jeddiný způsob je vše strhnout a zmovu nalepit

myslím že je nejvyšší čas zavést římské právo
sygy Offline
#64 Vloženo : neděle 17. dubna 2011 12:43:58 (UTC)

Poděkoval(a): 9x
to jsou ale svině zajebaný, ukopnout jim hlavu za toto zmrdum...Mad
white power Offline
#65 Vloženo : neděle 17. dubna 2011 12:50:43 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Crying co tohle musí bejt za čuráka že se takhle vyřádí na něčím autě, pěnu ve vejfuku bych ještě možná dokázal pochopit že nějakýmu sousedovi vadí hluk když se vracíš v noci domů, ale prořezat gumy a polejt auto kyselinou je vážně moc
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
cuir Offline
#66 Vloženo : neděle 17. dubna 2011 17:52:44 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
nemam slov...jestli zjistis kdo to byl tak jedu za tebou do prahy a asi mu vysvetlim jak se veci maji.
Ford Probe 2,5 V6 24v
Zarda Offline
#67 Vloženo : neděle 17. dubna 2011 18:30:25 (UTC)

Tak tohle je vážně na zabití. Ale je vidět v jakém zavistivé zemi žijeme! Má v dnešní době smysl vrážet prachy do svých koníčků, když pak příjde nějaký blbec a uděla tohle? Mě pro změnu v noci ukradli na autě denní svícení a dálková světla (což možná chápu, nějaký feťák potřeboval na fet) ale tohle je vážně moc. Snad to máš pojištěný a nepřejde tě chuť s tím něco udělat. V dnešní době je vážně potřeba mít garáž i když ta tě taky nemusí vždy zachránit.
Tak ať ti to dopadne
Mitsubishi Eclipse 2g 2.0T (177kW)
Ford Probe 2.5 V6 (119kW)
Ford Probe 2.0i (85kW) - EX (14.5.2011)
Renni Offline
#68 Vloženo : neděle 17. dubna 2011 21:49:07 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
nojo kluci,zřejmě njakej neštastník neštastná..je jasný že se nato důkladně připravil a já mu to usnadnil že zrovna tu noc jsem nezapnul Magicar kterej by mi jinak řval u postele,jen by se toho kočka dotkla jak to mám nastavený,smůla!mne jen mrzí to,ýe nejsem žadnej milionář a každou kačku jsem dával do toho mazlika a když se to už blíží k finale tak nakonec tohle..ted se ještě snažím ovladnou emoce a svoji legalne drženou Berretu jsem radej zamknul do sejfu abych nedopadl jak ten ztoho vrakovište co mu dal Klaus milost nakonec.baseballová palice připravená v garage postačí:-) Dneska jsem šel koupit další novy kolesa Toyo a jak pasl Thullo, v pneuservisu nechapave koukali co tam zas dělam:-)) nedávno jsem tam přezouval ty svoje balony 255 michelin co mi zahadne obe dve najdenou bouchli na dalnici jak jsem tu už psal..pak jsem tam jel podruhe koupit ty Kumho co mi šidlem na 5 mistech propichali včera v noci a dnes potřetí pro ty Toyo nove..dali mi už jako vip zakaznikovy 700kč slevu na každou..
Horší je ted s tema foliema,líbila by se mi celkova zmena,bud karbon na cely auto,ale 25tis ted fakt nemam,normqlni lak přijde na stejno,tak možna 3D černá mat folie..Já to dělám spíš pro to auto ke kterymu mám až "úchylnej" vztah ,než pro sebe a taky pro ty co maj radi Probata a propagujou je a v úposledni řade nepřijedu na náš sraz/at už kamkoliv/ s njakou popalenou strakatou kozou :-)
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
cuir Offline
#69 Vloženo : pondělí 18. dubna 2011 15:38:28 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Původně odesláno: Renni Jdi na citovaný příspěvek
nojo kluci,zřejmě njakej neštastník neštastná..je jasný že se nato důkladně připravil a já mu to usnadnil že zrovna tu noc jsem nezapnul Magicar kterej by mi jinak řval u postele,jen by se toho kočka dotkla jak to mám nastavený,smůla!mne jen mrzí to,ýe nejsem žadnej milionář a každou kačku jsem dával do toho mazlika a když se to už blíží k finale tak nakonec tohle..ted se ještě snažím ovladnou emoce a svoji legalne drženou Berretu jsem radej zamknul do sejfu abych nedopadl jak ten ztoho vrakovište co mu dal Klaus milost nakonec.baseballová palice připravená v garage postačí:-) Dneska jsem šel koupit další novy kolesa Toyo a jak pasl Thullo, v pneuservisu nechapave koukali co tam zas dělam:-)) nedávno jsem tam přezouval ty svoje balony 255 michelin co mi zahadne obe dve najdenou bouchli na dalnici jak jsem tu už psal..pak jsem tam jel podruhe koupit ty Kumho co mi šidlem na 5 mistech propichali včera v noci a dnes potřetí pro ty Toyo nove..dali mi už jako vip zakaznikovy 700kč slevu na každou..
Horší je ted s tema foliema,líbila by se mi celkova zmena,bud karbon na cely auto,ale 25tis ted fakt nemam,normqlni lak přijde na stejno,tak možna 3D černá mat folie..Já to dělám spíš pro to auto ke kterymu mám až "úchylnej" vztah ,než pro sebe a taky pro ty co maj radi Probata a propagujou je a v úposledni řade nepřijedu na náš sraz/at už kamkoliv/ s njakou popalenou strakatou kozou :-)

hele rozhodne to nemusis kvuli nam nejak hrotit...kazdej pochopi co se stalo a kdyz proste nejsou love na opravu tak proste nejsou... bylo by fajn kdyz by si toho zmrda dovezl sebou na sraz :D osobne bych mu nacpal curaka do turba. aji bych kvuli nemu oddelal filtr :D
Cerna matna si myslim ,ze by mohla vypadat na probeti dooost dobre. Kurna tenni do toho bez...to je fakt dobrej napad.
Ford Probe 2,5 V6 24v
eiffel Offline
#70 Vloženo : pondělí 18. dubna 2011 17:00:52 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
renni, to je hnus, víc napsat nemůžu ani
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
Docthor Offline
#71 Vloženo : pondělí 18. dubna 2011 17:48:36 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Tohle je opravdu smutné, chytnout ho přičinu tak..tak nic,neb by tě zažaloval za ubližení na zdraví :-( a problém by jsi měl akorát ty.To je ten náš ZKURVENÝ zákon. Jinak nejsi v tom sám, předevčírem mě někdo objel auto klíčem, nejdřív mi bylo z toho ouzko, a pak si říkam,vždyť je to kus železa, horší kdyby mi někdo ojel starou :-)))

No, doufám že vše zvládneš a na Kámen dorazíš, páč se už těším na ty vaše ksichty, a ze vzhledem auta si nic nedělěj, kdyby jsi viděl můj lak,tak tvůj je desetivrstvá perleť oproti mému.Hlavně ať jezdí.Pamatuj že na každou svini se najde řezník :-) (nebo se vaří polívka?) :-)

Renni Offline
#72 Vloženo : pondělí 18. dubna 2011 22:27:04 (UTC)

njn,kdybych toho dbilka dovezl na Kámen,tak asi ne v celku..a kdyby náhodou,tak jak mi včera řikal Opečko,narval by mu tu montažní pěnu dopr...!!! Doktore,co se týče xichtů..no to se právbe bojím těch vašich protáhlých až to myho chudáčka popalenyho uvidíte :-( a nejsou to jen ty karbon folie,ale bohužel i gumy okolo skel.Mno,dlouho ho takle jezdit nenecham,to si nezaslouží :-)

Land Rover Freelander2LN
DannyW Offline
#73 Vloženo : úterý 19. dubna 2011 16:41:34 (UTC)

Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
tak to je fakt hovadismus nejhrubšího zrna...parchant jeden, montážní pěnu ve výfuku sem teda ještě neviděl....
to není normální co si ti lidi dovolí.
A co policajti, budou se tím vůbec zabývat, hledají toho kdo to udělal?

Jinak Renni, držím palce ať ho dáš brzo do kupy a ať můžeme být na sraze poprvé všichni tři mušketýři BigGrin
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
Lukas Offline
#74 Vloženo : úterý 19. dubna 2011 22:34:24 (UTC)

ty krááávo!!! lidi sou hrozný zmrdi!!! ale todle bych tipoval na někoho z okolí kdo závidí.... škoda Renni, ted aspon vymyslíš novej facelift ;)
Lukypery
Ford Probe 24V 1993
Bright Calypso Green
Brakes RX8
Lukypery Bodykit
http://lukypery.rajce.idnes.cz/
Renni Offline
#75 Vloženo : čtvrtek 5. května 2011 19:55:08 (UTC)

tak na haupna,střecha a zadek je už nově zabalenej v karbonu,taky díky Johnymu a Idahovi jsem po výměně novych homokinetáku a ložiska.ještě mi tam našli jetej čep a tyčku řízení,tak nebyt následné geometrie,tak to už je zanedbatelná položka/tuším wesker ted menil to samé..?/ další krok bude vyvařit prahy a podběh,a poté černá 3d mat folie na boky a dveře..tak mne napadlo,že ty dveře jsou už torchu jety,tak možná kdyby měl nekdo na prodej komplet s el stahovaním ,tapec atd.?

Land Rover Freelander2LN
Bad Offline
#76 Vloženo : čtvrtek 5. května 2011 19:58:44 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Gratulace k opravám... co se týče dveří, tak tam bude třeba ještě natahnout elektriku, kterou tam nebudeš mít připravenou - do obou dveří a propojit dveře mezi sebou.
Renni Offline
#77 Vloženo : čtvrtek 5. května 2011 21:06:49 (UTC)

njn,té elektriky jsem si vědom..a magicar tam natahnout znova,uff. jinak ,jak moc je složitý nandat nové zadní blatníky..?

Land Rover Freelander2LN
white power Offline
#78 Vloženo : pátek 6. května 2011 3:50:49 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
výměna zadních blatníků u probe je práce pro zkušenýho karosáře, jinak postup je následující:
vyříznout starý - navařit nový - kitovat a brousit (několikrát) - nalakovat
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Renni Offline
#79 Vloženo : sobota 7. května 2011 21:06:12 (UTC)

aha..tak jelikož nemam na nich nic schnilýho,tak to mužu vykitovat ty svoje..

Land Rover Freelander2LN
Renni Offline
#80 Vloženo : středa 25. května 2011 23:39:17 (UTC)

tak dnes v ATU namontovali ještě novou tyčku řízení a čep včetně geometrie/opět velké díky Idahovi za matroš/a v pátek budu dávat novou kapotu a blatník a příštín týden hurááá na karbon folie :-) Ale tentokrat nedám černej karbon což už je okoukaný,ale stříbrnej 3d karbon na kapotu,na zbytek přijde pak postupně 3d mat černá.Na střeše a na kufr jsem ale černej karbon už dal.a na zadní blatniky ještě nevím..na zadní červene us lampy přijde take karbon,ale barevně ještě sladím až bude vše na autě..a pak si asi pronajmu nejakou garage kam zajedu s nárazníkem.. :-)))

Land Rover Freelander2LN
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (7)
11 Stránky«<23456>»
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.