logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
renocar
Jola Offline
#1 Vloženo : pondělí 31. března 2003 0:57:14 (UTC)

tak co hošani jak se vám líbiloí v brně mě teda moc akorát jsem zjistil že jste mě tam nechali a odjížděl jsem poslední BigGrin

Marauder Offline
#2 Vloženo : pondělí 31. března 2003 1:11:19 (UTC)

Řeknu to asi takhle jediný dvě věci který se mi tam líbily - levný doplňky a hezký holky jinak je to čím dál tím horší, pořadel je asi debil jinak si to nemůžu vysvětlit, každopádně díky za to super počasí

Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Mireček Offline
#3 Vloženo : pondělí 31. března 2003 9:46:18 (UTC)

Já se omlouvám, ale vůbec jsem se nedostal dovnitř. Nechal jsem auto u sjezdu z dálnice, šel jsem pěšky k okruhu, pak jsem čekal půl hodiny na vstup do podchodu, takže jsem to raději obešel kolem okruhu. Stejně jsem vás tam nikde nenašel. No..v Brně jsem byl naposledy, to mi věřte (alespoň tedy na Renocar tuning show). Navíc jsem to opět dvakrát za cestu uvařil, přestože tam mám novou vodní pumpu. Takže zkusím poslední možnost, těsnění pod hlavama. Jestli to nepomůže, je mi líto, ale opustím vaše řady, protože mě to auto už začíná srát.

Mireček
94 Red GT
Mireček
76 Green Jeep CJ5
JM Offline
#4 Vloženo : pondělí 31. března 2003 10:47:43 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Taky jsme se nedostali dovnitř ale kdyby jsi jel s námi tak to neuvařiš v koloně ale na poli. BigGrin Počasí fakt super a úrověn jde nahoru. Některý krásky jsou dotažený až do konce včetně NOSu. Pořadatel je sice debil ale víc aut by se tam nevešlo. Spíš jde o to co tam občas bylo za vraky. Jenže kdo by zas při vjezdu ”odborně” vybíral co může dál a co ne?

J.M.
1996 Probe Logrus, 1971 Lincoln Continental Coupe 780Nm, 2002 FZS 1000 naked, GSXR 600 K2
Marauder Offline
#5 Vloženo : pondělí 31. března 2003 11:49:26 (UTC)

No myslím, že se to vybrat dalo s Koudym jsme viděli spousty aut bez sebemenšího tuningu, špinavý rezatý atd ...

Marauder
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
_eXplorer_ Offline
#6 Vloženo : pondělí 31. března 2003 13:12:44 (UTC)

No jestli to tam bylo jako loni - 50% Škody Filcky, 105, Rapid... Razz

_eXp_

_eXprobe_
_eXplosssioner_
Koudy Offline
#7 Vloženo : úterý 1. dubna 2003 0:15:31 (UTC)

Myslím, že na to není potřeba kór nějak velkej odborník.
Na place, kde by měli stát aspoň trochu upravený auta, tak byla skvadra Škodovek od 100-vky do 136-ky a to v pokročilém stádiu rozkladu, stádo Žigulů a mraky všemožně hnusnejch, schnilejch a zapelešenejch starejch Oplů, Seatů, Favoritů a podobnejch zběsilostí, který kolem tuningu ani nejely a jejich majitelé se soustředily především na desítky stromečků zavěšenejch na zrcátku a mraky plyšovejch zviřátek rozmístěnejch po interieru.
Takže, Brno bych asi schrnul: předvečer akce - super (chlast byl fajn), příjezd k okruhu -jizda po poli byla příjemným zpestřením (poté co někteří místní domorodci poslali uniformované pány do pr.ele za uzavřenou cestu), organizece pořadatelů - průser (nic víc se nedá dodat), účast - mraky a mraky lidí (děs), prodej doplňků - ceny fakt překvapující (oproti podzimu, neuvěřitelně všichni zlevnili - např. super alu 17” cca. 3.700,- Kč, alu křídlo 6.000,- Kč - sem eště nevidět), hezký holky - ani nevím (po předešlém večeru sem byl rád že chodím, natož že tak nějak vidím).

Koudy
94 Blue GT
Koudy
94 Blue GT - kdysi :-)
01 L.R.Disco TD5
(nejede jako P2GT - ale zase projede všude)
_eXplorer_ Offline
#8 Vloženo : středa 2. dubna 2003 14:18:35 (UTC)

Takže jako v loni BigGrin a koudy už by jsi se měl s tím chlastem léčit... BigGrinBigGrinBigGrinTongueThumpUpRollEyes

_eXp_

_eXprobe_
_eXplosssioner_
Simona Offline
#9 Vloženo : středa 2. dubna 2003 22:42:19 (UTC)

hm,podla mna bolo super,vstavala som o pol piatel a o stvrt na sest sme odchadzali z nitry.nieco vyse sedemhodin sme prisli pod les pred drahu.Boli sme strasne drzi a predbehli sme asi pat kilometrovu kolonu,temer az hore.Chvilu za nami isli ostatny a uz vtedy organizatori povedali,ze pustia este 20 aut a uzavru to.Tolkoto ludi tu este fakt nebolo.Isli sme na okruh s kamosom,co ma 1,5l civica,upiekli sme motor a isli domov.Najhorsie na tom bolo,ze som videla len jedno bordove probe aj to bez tuningu.A to ste tam dokelu isli uz v piatok!!!!!!!!No,skoda,ze ja som nemala dokoncene auto este,aby tam boli aspon dve!Hehe,moj postreh bol asi taky,ze kazde slovenske auto co tam prislo bolo normalne,ale na com podochadzali vasi krajania,to bol konec.Ale asi preto na takych slovaci neprisli,lebo by ani cestu nevydrzaliBigGrin
takze,ak to mam vsetko zhodnotit,bolo fantasticky vratane pocasia,pridem aj na jesen na vymakanej káááreWinkWinkWink

Simona Offline
#10 Vloženo : středa 2. dubna 2003 22:45:54 (UTC)

a este nieco.Co tk konecne spravit PROBE zraz???Ten posledny bol uz fakt davno...co vy na to?

JM Offline
#11 Vloženo : čtvrtek 3. dubna 2003 12:02:02 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
To by bylo super. Co třeba 26.4. někde mezi Prahou a Brnem?

J.M.
1996 Probe Logrus, 1971 Lincoln Continental Coupe 780Nm, 2002 FZS 1000 naked, GSXR 600 K2
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (3)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.