tak teoreticky jedu asi o vikendu za weskerem do brezove...takze bych to mohl vzit bud cestou tam a nebo cestou zpatky pres tebe a mrknout ti na to,ale nic ti neslibim. Nejsem zadnej mechanik jen trochu znam tenhle motor.
v zasade jde o to zkontrolovat stav nabiti baterie (kdyz se ti motor sotva otoci a predtim se otacel dobre tak bych videl chybu tam)
pak je treba skontrolovat jestli dava jiskru a jestli jde benzin.
Pokud nedava jiskru tak bude v haji asi vykonovej tranzistor v rozdelovaci. Pokud nedava benzin tak bych to videl spis nez na filtry tak na cidlo na klice, Vede k nemu takovej žido-kabel a je zakoncenej takovou žido-koncovkou a rado to tam upadne a pak to nejede. Problem je ten ze rozdelovace nezkusime ,protoze ty mas r.v. 93 a ja 95, ale pokud by byl wesker tak moc laskav a rozdelovac mi zapujcil a ja se k tobe stavil po ceste do Brna tak pak by sme zkusii aji ten rozdelovac, protoze wesker ma stejnej rocnik jako ty. nehlede na to ze mi zrovna odesel multimetr takze nejsem bez nej schopnej ani zmerit lambdasondy a vim zw wesker na to mel jakysi budik ,kterym to slo take zmerit, Tak kdyz by pujcil aji to tak by to bylo super. Diagnostiku ti udelam to neni problem.
veci bych weskerovi pak privezl nekdy zase zpatky...sak doufam ze tam budu mit brzy zase cestu :)
takze co pane? pujcis? :) nemusis se bat ja ti to neznicim ;) Jen je problem s tim ze taky nevime jestli to mas Ok , protoze ti co si pamatuju posledne probe taky nejak stavkovalo co ?? :(
Ford Probe 2,5 V6 24v