Přátelé a kamarádi,
vím, že je teprve 3. Ledna, ale chci už dávat do kupy celý náš tým Probařů na letošní celorepublikový sraz!
Bez ohledu na to, kdo nakonec bude letošní sraz pořádat jsem založil toto téma a vzhledem k tomu, že jsem také Probař byl bych rád, kdyby podmínky byly následující:
1)
Každý, kdo se tady do seznamu účastníků napíše, tak to má jako závazné a zaplatí organizátorovi za pronájem letiště ať už tam pak dorazí, nebo nedorazí.
Pokud by se tak nestalo, těm co by dorazili by se suma za pronájem neprávem a zbytečně zvyšovala – takže si to raději dobře rozmyslete!
2)
Platí se za auto – bez ohledu na to, kolik je v něm lidí/členů.
3)
Peníze se pošlou předem organizátorovi na účet.
4)
Organizátor předem prověří kvalitu povrchu letiště – pokud bychom dojeli na ono letiště a to vypadalo tak jako v loni, nepřebereme si jej.
5)
Organizátor se pokusí za loňský rok na letošek vyžádat slevu – podklady rád dodám, nebudu-li organizátorem já sám.
6)
Organizátor si připraví nějaký program – aby to nedopadlo tak jako v loni, že nikdo nevěděl co se bude dít – ani organizátor (tedy já) 
Více bodů mne zatím nenapadá. Případně klidně doplňte co koho napadne. Žádné koniny ale prosím.
Parto - je sakra dost času na to své mazlíčky na tento unikátní sraz řádně technicky i opticky připravit. Vzpomeňte si, jak např. CUIR v loni zabojoval, když mu cosi odešlo den před odjezdem - nevylezl z pod auta do té doby, dokud nevrčelo a nakonec odjel s námi!
Takže žádné výmluvy neberu – kdo nepojede, je SRAB! :o)
Navrhuji tyto tři termíny v SRPNU 2011:
1) 5.-7.
2) 12.-14.
3) 19.-21.
Jsou to celé víkendy – samozřejmě že není nutné, být tam celý víkend, ale co jsem si odzkoušel únik z domu na páteční fantastickou noc do BRNA a v sobotu ráno hromadný odjezd na KÁMEN- věřte mě, DOPORUČUJI si to natáhnout!
Letos bych však (teď mluvím jen sám za sebe) vynechal BRNO a do ´našeho´ KEMPU (kde jsme v loni byli panem majitelem před odjezdem dokonce pochváleni a letos nás tudíž jistě přijmou s otevřenou náručí - zase) dorazil právě už v pátek a zůstal rovnou tam! Byť je BRNO super, tam v kempu je to takové jiné...
JO – abych nezapomněl ještě k termínům - prosím JENOM TY CO SE NAPÍŠOU DO SEZNAMU aby se k termínu vyjádřili – u těch ostatních to totiž nemá smysl  napište tam také, kolik bude lidí a kdo bude na noc. Majitel kempu to rád ví předem – což chápu.
Ještě jednu věc bych ocenil – že se tak málo vídáme, potěšilo by mne, kdyby tam ti borci a borky co dorazí zůstali i na noc – v loni mě moc mrzelo, že spousta lidí sice na sraz dojela, ale pak spěchali ještě ten týž den domů. Musel jsem se jako čuně zřídit téměř sám a věřte mi, bolelo to i pár dnů poté  hihi
ZÁVAZNÝ SEZNAM:
1) THULLO – 2 lidé – 2 noci v kempu
2)
3)
4)
5)
6) atd…
P.S.
Vážení účastníci zájezdu, ty hnědý podšálky laskavě vracejte… :o)
THULLO - 15x Probe Owner
2,0 16v: Tyrkys 95 EX, Red 95 EX, Bordored 95, Darkblue 95 EX, Red 96 EX, Black 96 EX
2,5 24v: Red 93 EX, Purple 94 EX, Tyrkys 95, Red 96 EX, Grey 96 EX, Armygreen 97, Black 98 EX, Vinered 98 EX
2,2 GT: Silver 91 EX
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb