Zkopírováno z jiného fora, vítáni jsou pohodoví lidé, podmínkou je americké auto (probe americké je):
Milé šílenky a milí šílenci.
Tak jsem dnes osobně potvrdil paní provozní ”Náš” termín - 15.-16.1.2011 a zároveň si hned zarezervoval pokojíček :-) Vyzývám tímto všechny další dostatečně zešílelé, aby si v nadcházejících dnech též zarezervovali ubytování /možno a)telefonicky-461533364, b)faxem-461533353, c)emajlem-
hotel.sh@tiscali.cz nebo d)a asi úplně nejjednodušejác - na webovkách
www.hotelsh.cz - tam je přímo rezervační formulář/. Vždy pls uveďte, že si rezervujete brloh pro akci setkání amerik (nebo prostě ”na ten sraz”:-)), vědí o nás a počítají s tím. Ceny jsou takové, jak jsem psal dříve, nebo se - pokud nás bude dosti - možná ještě trochu upraví v náš prospěch.
Parkoviště bude připraveno, dostatek nemrznoucích kapalin taktéž a traktor, horská služba a bernardýn se soudečkem budou v pohotovosti - stejně tak, jako ”přítel na telefonu” - dobrovolně se jako záchranář navrhl Honza GMC - ale já myslím, že bychom ho mohli zlomit a vzít ssebou, no ne?
Jura Urboš (Ford Escape) - 2+1
Foxíci - 4 - 5 ks
pouky (LTD ´73) - 2ks + 1ks mimi
Eiffel a Adelhide (seville) - 2ks
Robin 65 (G20) - 3ks :-)))
petrklm (Lincoln TC) - 2ks
Darek (Cadillac 1960) - 1ks + 2 svišti možná
Boula (Cadillac 1956) - 1ks
Rozza (dle sněhové nadílky)- 2ks + 1ks mimi
Petr Land (Plymouth Fury conv.1970) - 2+2
caprice79 (caprice79) - 2 ks
Libor (lincoln 1977) - 2 ks
petanus (Buick 91) - 2 ks + mimino
Ivo Kunetek (Impala 1960) - 1 ks
Peters (Buick Le Sabre 1975) - 1 ks
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9