logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
body a bodovej system
Renni Offline
#21 Vloženo : čtvrtek 16. prosince 2010 12:50:29 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
ted tomu nerozumim,nevím jak teda ted na konci roku,ale když půjdeš v lednu,tak ti ty 3body odečtou až po roce beztrestneho ježdění jak píše Cuir?A kdybys behem toho roku udělal přestupek za 3 body/což není u nihoho problem../tak se to anuluje nebo jak?
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
madaros Offline
#22 Vloženo : pátek 17. prosince 2010 9:52:57 (UTC)

po kazdym absolvovani tohodle kurzu ti odectou 3 body!! Tento kurz muzes absolvovat 1x za kalendarni rok, tzn. ze muzes jit v prosinci a pak hned v lednu v novem roce znovu a tim padem ti odectou 3 a 3 body :) Neni to zavisle na rocni prodleve mezi bodovanymi prestupky, tzn. ze ted po absolvovani i toho druhyho kurzu v lednu mi odectou celkem 6 bodu. A az uplyne rok od posledniho bodovanyho prestupku tak mi odectou 4 body ze zakonny povinnosti,nezavisle na tom jestli jsem si nechal odecist naky body tim kurzem nebo ne.

srozumitelny ?

Fazda PROBE 2.0i, 1994, kitt car project
Renni Offline
#23 Vloženo : pátek 17. prosince 2010 11:22:59 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
tyhle podmínky kurzu mne srozumitelný byly už na začátku,trochu mne zmátla Cuirova poznamka o odečítaní bodů po beztr.jizdě po roce,ale myslel tím asi zákonné odečitání 4 bodu a ne k tematu odečítání/3/ bodů z kurzu.Moje otazka směřovala spíš k tomu,za jak dlouho ti odečtou ty 3 bodu z kurzu bez ohledu spáchání dalšího přestupku..tohle jsem myslel:
Příslušný úřad obce s rozšířenou působností provede záznam o odečtení bodů ke dni ukončení školení ve středisku bezpečné jízdy, a to nejpozději do 3 pracovních dnů od podání žádosti.
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.