logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Probe 2,2GT (nejšpíš na díly)
Andrew Offline
#1 Vloženo : pondělí 15. listopadu 2010 2:45:38 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
No takže je to tu dlouho sem se rozhodoval co stím a nakonec sem se rozhod že takhle to bude nejlepší.
Asi tři měsíce po té co jsem auto koupil sem měl auto u mechanika a ten mi tehdy řek ať se toho co nejrychlejc zbavim, nechtěl jsem ho slyšet s tím že se co tam bude za problém dá určitě pořešit.
No Thullo ví za kolik jsem to auto kupoval a předpokládal jsem že bude ve slušném stavu,ikdyž mi bylo jasný že budu muset určitě pár věcí spravit.
Jak najivní.
Nemám chutˇ to dál řešit
Ten chlap se toho evidentně potřeboval zbavit jako mi řekl můj mechanik.
Takže teď po poradě sem se rozhod že mi asi nic jiného než toto nezbyde.
Auto má do konce roku technickou a pojištění sem te´d zrovna platil do té doby se dá někam dovést.
Co jsem věděl celkem brzo že autu schází sem se snažil vyřešit ale prostě se to nabalovalo až mě to vážne znechutilo vzhledem k tomu jak sem ho koupil.
Chtěl jsem na kámen ale před ním se mi dosrala poslední věc kdy sem to už vzdal.

Takže: Vadné sou brzdy spojka tlumiče a řekl bych geometrije vzhledem k tomu jak se to chová a i na dálnici sem si stím už dlouho nad 120 netroufnul. výfuk, Kastle je na tom asi špatně, určitě to bylo ťuknuté jak jsem zjistil kdyz sem si v zimě na náledí promáčk trochu bok a našel pod lakem na čumáku rez.

Zbytek by měl být v pohodě netuším co na něm je další ale moc sem s ním nejezdil stím že opravím co na něm je a ani to sem nestihl.
Cena dohodou v podstatě ted nevím co mám dělat. s autem už od léta krom asi tří jízd nejezdím a až projde technická tak nevím co stím.

Motor by měl bejt OK řazení snad taky jiné věci netuším je to čené GT 89

Na probe nezanevřu ale snad budu mít příště víc štěstí. Snad se uvidíme na nějakém dalším sraze už v novém.
http://goglis-upload.czweb.org/upload/SP_A1149.jpg

Snad mi můžete někdo pomoct a bude se vám z něj něco hodit :-) např zrcátka bez prolisu ale potřebuju se ho zbavit celého protože nemám kde ho nechat, na parkovišti za barákem mi ho pak policajti odtáhnou a budu ještě platit odtah...
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
eiffel Offline
#2 Vloženo : pondělí 15. listopadu 2010 9:41:53 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
macháček, opravit podvozek a máš káru za pár korun, stejně bys ten podvozek musel tak jako tak dělat
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.