logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Jak rozdělat váhu vzduchu u dvoulitru?
driveX Offline
#1 Vloženo : neděle 24. října 2010 0:28:47 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Vím, že 24v tam má šroubky, ale na dvoulitru to mám nějak přicvaknuté. Chtěl bych jí vyčistit.

cuir Offline
#2 Vloženo : neděle 24. října 2010 13:27:56 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Citace:

Vím, že 24v tam má šroubky, ale na dvoulitru to mám nějak přicvaknuté. Chtěl bych jí vyčistit.

do vahy vzduchu radeji nesahej....radeji si vycisti skrtici klapku ;)
Ford Probe 2,5 V6 24v
driveX Offline
#3 Vloženo : neděle 24. října 2010 14:53:34 (UTC)

Nevím, jestli mi klapka pomůže.. Jde mi o to, že motor jede úplně jinak večer, když je chladno a vlhko než přes den, kdy mi připadá, že znatelně více rezonuje. Je to normální? Já mám podezření na tu váhu.

cuir Offline
#4 Vloženo : neděle 24. října 2010 18:16:14 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Citace:

Nevím, jestli mi klapka pomůže.. Jde mi o to, že motor jede úplně jinak večer, když je chladno a vlhko než přes den, kdy mi připadá, že znatelně více rezonuje. Je to normální? Já mám podezření na tu váhu.

ono chladno a vlhko jsou nejidealnejsi podminky pro to aby auto jelo nejlepe. Ale zacinat cistenim vahy vzduchu mi prijde hodne hrr. protoze nevim jak na tom ses technicky zdatnej ,ale nebyl by si asi prvni ani posledni co by to rozdelal vycistil, mozna i slozil a mila vaha vzduchu by pak nefungovala vubec. Pokud chces resit rovnou vahu vzduchu, tak nez to rozdelavat a riskovat jeji poskozeni tak se zkus radeji poptat ve svem okoli zda-li by ti ji nekdo nepujcil na odzkouseni. Montaz a demontaz vahy je trivialita a nemuzes tim nic poskodit, narozdil od pokusu o vycisteni.
Osobne bych se zameril na vzduchovej filtr, vicky, vicko rozdelovace , palec a tesneni vicka rozdelovace. Nevim ted jak dvoulitr ,ale u 2,5 kdyz je tesnenicko vicka rozdelovace v riti tak sem se setkal s tim ,ze to bylo pricinou kolisani volnobecnych otacek a take to zpusobovalo nepravidelny chod motoru.
U aut je zbytecne hledat slozitosti..vetsinou sou to banality, to co zpusobuje dany problem.
Kazdpadne jak rozelat vahu na dvoulitru ti neporadim...nemam dvoulitra ani sem to na nem nikdy neresil.
Ford Probe 2,5 V6 24v
driveX Offline
#5 Vloženo : pondělí 25. října 2010 0:41:01 (UTC)

Díky za rady, ale s otáčkama problém nemám.. Jen mi připadá, že to víc třese s autem.

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.