tak a je to...
Bratr rano vstal a ze jede neco vyridit...audinka mu nechytla...nyni je v servisu...
ja sem rano vstal a ze jdu shanet rozdelovac...sehnal sem dva kusy...velke diky patri Thullovi a Pepovi Stechovi. thullo je majitel rozdelovacu a pepa strecha mi je dovezl...
Dalsi diky patri zamestnavateli ,ze mi dal dovolenou..ikdyz je pravda ze sem se ho moc neptal :D
No a obrovske diky patri L.adamkovi za jeho ochotu a obetavost a telefonickou podporu ,kdy mi delal branu na internet a snazil se a obcas i uspesne najit co jsem potreboval ,kdyz sem se snazil na ulici zjistit co probecku je a jestli to nahodou neopravim primo na miste.
Dalsi obrovske diky patri Nightmerovi taktez za jeho technickou podporu, telefonickou konzultaci a tak..proste obcas je potreba to s nekym probrat..ikdyz nevi jak poradit, protoze u toho neni a dostava polovicate informace nez ktere by potreboval.
Velke prekvapeni bylo kdyz sem o pul jedne a pak aji o pul druhe rano Nightmerovi volal a on makal na svojem aute...fakt sem z toho nemohl...
Ovsem kdyz sem mu volal v osm rano tak to prozmenu spal.... :D :D :D
jinak zavada byla upadeny plech s vystupky ,ktery snima cidlo na klikovce (cili nikoli na vackovce jak hlasila diagnostika) Plech an remenici pro klinove remeny drzi 4mi sroubky a vsechny 4 sroubky se postupem casu vysroubovali a zmizely...v momente kdy to vzdal i ten posledni se tim padem plech uvolnil a snimac na klice nemel co snimat a auto tim padem nejelo.
Celkove naklady na opravu cca 250kc za 4 sroubky a loktite sracku ,ktera zalepi zavit a sroub jiz nepujde povolit.
bohuzel pro bratra...audinkam nerozumim a tim padem sem mu nemel jak pomoci aby i on mohl jezdit... no a zejtra vyrazim na srazek
dekuji vsem co mi drzeli palce :)
Ford Probe 2,5 V6 24v