..tak protoze jak koukam vas toto tema zaujalo, udelal jsem pro vas takovy strucny mininavod ”jak snadno, rychle a hlavne lacino udelat lazenou koncovku”.
Co budeme potrebovat?
tak za 1) to bude kuchynsky nuz (cim vetsi, tim lepsi), za 2) bezny krizovy sroubovak, za 3) to bude nase znama izolepa (je jedno zda bude pruhledna, jako jsem si zvolil ja, ci nepruhledna). No a jako nakonec nesmime zapomenout na vlastni koncovku. Muzeme pouzit jednu (pro jednoduchou koncovku), nebo dokonce i dve pro dvojitej narez!! Jako material nam zde muze poslouzit libovolna plastova lahev co nejvetsiho prumeru, nebo decentnejsi ”kelimek”, ja volil od fy. Bohemia Bagel.
A ted k postupu:
... velkym ostrym nozem vyrizneme diru o cca 1-2mm vetsi nez je prumer vyfukove roury
... pro zdurazneni kravalu muzeme krizovym sroubovakem dodelat po obvodu diry
... pak si to nase veledilo muzeme pomoci lepenky dle naseho vkusu nalezite ozdobit. (ja zvolil motiv ala ”cikani treste se!” a samozrejme jsem nezapomnel na nezbytne logo FORD). Po nandani na konec vyfuku a pevneho uchyceni opet pomoci lepenky se muzeme tesit z naleziteho uznani hlavne od sousedu.
Tak to je vse..
Bishoppe