ridici kamionu nic nevytykam...vytykam tem co nezastavili a zastavaji nazor ze by take nezastavili. Doba nez se vzpamatoval ten kamionak a zavolal zachranku je dosti dlouha. Jak ti projizdejici mohli vedet ,ze se ten kamionak vzpamatuje a zavola?
Co kdyz kamionak byl v bezvedomi a nevzpamatoval by se?
Vsichni co tama projeli a nezastavili a vsichni co zastavaji nazor ,ze by take nezastavili sou pro me bez pardonu bezohleduplna hovada!!!
Tohle je vec ,ktera me fakt dokaze nasrat do ruda. A tou veci je ignorace a lhostejnost ridicu.
Rikat si, co tam budu platnej a ze cumily nejsou treba a ze tam prece nebylo kde zastavit sou pouhe a ubohe vymluvy!!! pokud vidim nehodu a projizdim okolo ni tak muzu zastavit pred tou nehodou, v tomto pripade u svodidel. tim necham prujezd pro ostatni ignoranty volnej a sam budu krytej zezadu tou nehodu (auto + kamion). Takze mi tu nevykladejte ,ze nebylo kde zastavit a ze se nedalo reagovat !!!
Nevim jak vy ,ale ja sem par zdravotnickejma kurzama prosel a uz jen to ,ze u toho cloveka budes , ikdyz ho nemuzes vytahnout nebo mu jakkoli pomoct tak tvoje pritomnost a komunikace a uklidnovani udela takove divy ze vsichni ti co si mysli ,ze by tam byly k nicemu by cumeli.
Nehlede na to ,ze ikdyz ho nemuzes vytahnout a uvidis ze silne krvaci tak je dosti velika sance ,ze se k mistu krvaceni dostanes i pres vrak auta a muzes krvaceni zastavit a nebo aspon zpomalit coz take zachrannuje zivot !!!
Takze se na me fakt nezlobte ,ale pokud tu nekdo napise ,ze to nebo ono a ze by udelal to same jako ti ridici na tom videu tak pro me neni nic jineho nez ignorant a klasicke ceske bezohleduplne hovado !!!
Fakt sorry ,ale zpolehat se na to ,ze zavola nekdo jinej a nebo treba kamionak ,kterej je v soku a pomale ani nevi kde je je hodne ubohe!
Takze se zamyslete nad sebou a zacnete premejslet jako slusni lidi co jim jiny lidsky zivoty nejsou lhostejni. Je mi az trapne kdyz i tady na tomhle malem clubu se najdou takovi bezohledni lide. A ano eiffele myslim to jmenovite na tebe!
Lidi sou stadoidniho chovani a kdyz ty pojedes jako prvni kolem vazne dopravni nehody a nezastavis aby si pomohl tak dalsi co by mozna zastavili tak si reknou..ten predemnou take nezastavil , tak ja teda na to prdim a radeji pojedu dal. A tim se strhne lavina a nikdo nezastavi, protoze prvni eiffel je hovado a vysral se na to!!
Doufam ,ze kdyz budumit nekdy nehodu a budu zranenej tak ty tama nepojedes, aspon do te doby dokud budes sdilet svuj pomylenej nazor!!
Pokud si neverite v kurzu prvni pomoci tak staci rict, mozna by se mi pomohlo zajistit jednu zdravotni sestricku ,ktera by Vam ukazala jak se co da delat. Co vim tak je schopna zajistit i zkusebniho panaka na kterem se dad simulovat neprima masaz srdce aji se spravnym dychanim. Mozna by se mi to podarilo zajistit do Kamene, pokud o to mate zajem. Protoze za tohle co tu pise eiffel je mi az hanba!!
Ford Probe 2,5 V6 24v