logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Poradí někdo?
sygy Offline
#1 Vloženo : neděle 13. června 2010 19:06:47 (UTC)

Poděkoval(a): 9x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Ahoj kluci, potřeboval bych poradit, kde se dá nejlíp požádat o novou dopravní značku? Bydlím ve slepé ulici která není široká ani 4 metry a mám bránu přímo naproti sousedově, už několikrát jsem se s ním hádal aby neparkoval auto před svojí bránou přímo naproti té mé, že pak nemůžu vyjet ven a to i veškeré jeho návštěvy co k němu jezdí a není jich málo dělají to samí, tak chci, aby do té ulice dali zákaz stání... je to zajímavý, ale asi nikdo nezná vyhlášku kde stojí: 361/2000 Sb. o silničním provozu (3) Při stání musí zůstat volný alespoň jeden jízdní pruh široký nejméně 3 m pro každý směr jízdy; při zastavení musí zůstat volný alespoň jeden jízdní pruh široký nejméně 3 m pro oba směry jízdy. když tam parkuje, je tam něco málo přes 2 metry místa např. dodávka se kolem sotva procpe, není s ním domluva, jen to namachrovanej starej dědek co si myslí že je nejchytřejší... pls. poraďte někdo

sygy Offline
#2 Vloženo : neděle 13. června 2010 19:16:13 (UTC)

ještě malá ukázka co je na denním pořádku... já vyjíždím na pravou stranu, dozadu je to slepé...

white power Offline
#3 Vloženo : neděle 13. června 2010 21:36:28 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Na to bych viděl jednoduchý řešení, až tam zase bude stát tak zavolej měšťáky, že blokuje komunikaci. Jinak pokud chceš aby v ulici umístily nějakou dopravní značku tak se budeš muset obrátit na správce komunikace a je jen na jeho uvážení jestli tam tu značku dá nebo ne.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
cuir Offline
#4 Vloženo : neděle 13. června 2010 22:06:26 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
zakaz stani ti nepomuze...a zakaz zastaveni tam nikdo neda.
Pokud s nim neni rec tak vzdy kdyz budes chtit vyjet tak na nej zazvon , rekni mu ve vsi slusnosti ze potrebujes odjet a jestli by byl tak hodnej a uhnul ti. To same zadej i po jeho navstevach. Zameril bych se na to a kdyz bych byl doma a on prijel tak bych se zvedl a jel si koupit rohlik ...po jeho zaparkovani bych pockal pet minut aby se pekne uklidnil , vyslikl do spodartu a pak bych vyrazil a slusne ho pozadal...pocitam ze za chvili ho to prestane bavit. Samozrejme se treba za deset minut vratit. Pokud tam to auto da znovu tak zase vyjet..opet ho otravovat. Pokud bude mit problem tak rekni ze zavolas policajty a auto mu nechas odtahnout.
Jinak abych byl uprimnej tak pokud se ti brana otevira dovnitr, jako ze to vypada ,ze jo tak mi to neprijde az tak horky ,ze by si to nebyl schopnej vytocit. Projde mi totiz ,ze diky tomu ,ze tu branu mas tak sirokou tak ses schopnej si hodne najet a tim padem by ses tam mohl vmestnat. Ja v brne parkuju mnohem hur a u me ve dvore je to vylozena zabijarna....nikdo z kamaradu nechape jak tam muzu kazdej den zajizdet a pak rano zae vycouvavat ven. Pro kazdeho je to u me skola v parkovani...sou taci ,kterym tam parkuju ja :D:D
Posledni metou pokud bude k tvemu vyzivani netecnej je vypusteni kol a zahozeni ventilku...je ovsem pak vic nez vhodne aby sis poridil kameru ,ktera ti bude natacet tvuj pozemek a tvoje auto, protoze pocitam ,ze se soused bude chtit pomstit. S natocenym zaznamem o poskozovani tveho auta na tvem soukromem pozemku pak muzes jit na policajty a brat to jako vloupani , s tim ze ,kdyz skoda prekroci 5000kc tak je to trestny cin. Samozrejme on parkuje na bezne komunikaci ,cili jeho pripadny natoceny zaznam nebude soudem uznan jako dukaz a on ho dokonce nemuze ani pouzit a pokud tak udela tak ty ho muzes zazalovat za porusovani osobniho soukromi. Cili vsechny trumfy mas v ruce ty...jde jen o to jak se k tomu postavis...ja bych to zacal resit neustalym slusnym otravovanim, ze potrebujes odjet...pak policajty , pak ventilek a pak uz myslim nebude nic dal treba :D :D ja jeste davam za sterace v Brne cedulku ” Pokuk sukas tak jak parkujes tak se nediv, ze te nikdo nema rad. ” Onehda sem to dal zenske co si stoupla pred vjezd do dvora ,kde parkuju..a sla si pro pizzu do nedaleke pizzerie. cekal jsem tam 10 minut...troubeni ani jine veci nepomahaly. Pak prisla a omlouvala se tak sem ji rekl ,ze fotka jejiho auta bude poslana na policajty ,ze parkuje na zakazu zastaveni a ze jestli nahodou priste nemam pockat az se uraci tu pizzu zezrat a pak dokvaci...cumela jak puk a pak odjela...takze ja resim podobne problemy ,ale nikdy to nemam sanci vyresit.
jednou sem byl tak nasranej a tak sem spechal ze sem to proste projel a tim mym obouchanym cumakem na probecku sem boreckovi odrel celej bok a promackl sem mu dvere a blatnik, me pribylo jen par drobnejch skrabanecku na narazniku ,kterej se stejne loupe jiz od koupe. Pak sem sel zavrit vrata a zdalo se mi ,ze je to nejak malo tak sem mu to jeste vzal klicem..bohuzel se mi svezla ruka a urval sem mu jeste blinkr v blatniku :D od te doby sem ho tam nevidel stat.
Ted uz sem presel na taktiku ventilku + cedulky. Vypustim kola, alespon dve a zahodim ventilky + pridam listecek. timhle nic neznicim a dotycneho radne vyskolim a naseru. Na vratech mame oficialni znacku ,zakaz zastaveni a nikdo ji nerespektuje...neni tyden co by si tam nejakej kokot nestoupnul...a to to resim jen v okamziku kdy chci vyjet a nebo zajet. co se deje pres den to samozrejme nevim. Chapu ,ze je v brne problem zaparkovat ,ale tohle je vrchol ignorace a sobeckosti kdyz to postavi pred jasne pouzivany vjezd.
Takze ja bych to resil asi tak a muzes bejt v klidu nejsi v tom sam :)
Ford Probe 2,5 V6 24v
sygy Offline
#5 Vloženo : neděle 13. června 2010 22:22:27 (UTC)

to white power: s těma polišema jsem to chtěl zkusit, ale u nás nemáme městskou a ani normál policii, on dělá machry, protože jeho synáček je taky poliš, ale nebydlí tu, možná by se to i hodilo, on, když přijede na navštěvu, tak si automaticky auto dá hned do dvora...

sygy Offline
#6 Vloženo : neděle 13. června 2010 22:51:28 (UTC)

to cuir: díky za různé tipy, jak mu dát za vyučenou, v současnosti to řeším tak, že otevřu bránu cca 15 minut před tím než pojedu, aby mu došlo, že zřejmě asi budu odjíždět a že tedy překáží, on to ignoruje a když je venku, tak zaleze do baraku, vyjedu tedy čumákem z brány a začnu troubit jak na lesy, než ho donutím, aby vylezl, potom nasadím šíleně nasraný výraz typu: ty čůráku nevíš, kde máš parkovat? Načež ho ani nepozdravím a on se laskavě vydá k autu s vyrazem: ”co mě vůbec otravuješ” a s obrovskou laskavostí mě uhne, po mém vyjetí to ovšem hned nasere zpět na stejné místo...
Jinak ač ta brána je široká, tak do jedné půlky zasahuje domovní přístavba, takže vyjíždím vlastně jednou půlkou, jednou jsem zkusil vyjet po předu, když tam takhle stál a málem jsem si zlomil auto o ten sloupek u branky, když vycouvávám dá to nastejně napravo to vychazí přímo na jeho zadní kolo a na levo vyjedu tak na půl cesty a pak to sas předkem beru do spoupku, kdybych to svý autí neměl tak rád, tak to rozhulim a nacouvám mu rovnou mezi kola do dveří a odtlačím mu to do dvora...
Tady je za autem vidět ta brána...

cuir Offline
#7 Vloženo : pondělí 14. června 2010 1:00:06 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
hmmm tak to pak jo...to se pak zlomit neda...
Kazdopadne to co delas je presne to co on ocekava...protoze ty ses nasranej a on te fakuje a desne se u toho bavi, kdyz jse pomalu k autu soura se jak chciplej curak...tak uplne vidi jak te to sere...zmen pristup...zazvon na zvonek, slusne ho pozadej , ze by si rad vyjel jestli by byl tak hodnej a kousicek poodjel. Zaroven mu rekni ze se za cca deset minut budes vracet at tam to auto ani nevraci. Jak prijedes zpatky a bude tam znova..opet v klidecku prijdi k nemu, zazvon na zvonek az otevre opet ho pozadej a tak porad dokolecka...kdyz ho budes prudit treba desetkrat za den tak verim ,ze ho to prestane bavit. Pokud ani to ne tak pak zvol taktiku ventilku , listecku a kamery na svoji ochranu.
HLAVNE NESMIS TROUBIT!!! proste musis normalne dvakrat kratce cinknout na jeho zvonek. On ti dela naschvaly protoze je to curak a vidi ,ze te tim neskutecne vytaci...tak mu ukaz ze ti to nevadi a on to zacne parkovat jinde...prijede li navsteva a ty ji pozadas o uhnuti a pak se vratis a bude muset uhybat znovu tak verim ,ze priste tam jiz stat nebude...protoze v rodine vetsinou bejav jen jeden curak...ostatni jen delaji ramena kdyz sou s nim ,ale ve skutecnosti to maj v hlavach v poradku.
jo a to zvoneni musi bejt take decentni....nesmis mu na tom zvonku usnout. Proste dvakrat kratce cinkni..kdyz neuslysi tak cinkni znova dvakrat..kdyz ani to nepochopi tak se vydej na jeho pozemek zatukat na okno a nebo na vchodove dvere...proste bud maximalne slusnej ulysnej a vlezlej a ja nevim co jeste..klidne mu lez do prdele a uvidis ze se to spravi....a nakonec ti bude chodit aji tu tvoji branu otvirat :D :D
#8 Vloženo : pondělí 14. června 2010 2:35:11 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Cuir,vím jak to myslíš a nekdy hrat opačnou hru než dement předpoklada opravdu zafunnguje! ja mel podobny problem se sousedem,taky jsem se napoprvne u nej snažil vzbudit dojem že on je tím pánem naši ulice,bohužel varianta vlezdoprdel nezafungovala,tak přišlo na řadu hrubé násilí/dědek to není ještě../je smutné se k tomuhle uchylovat,ale někdy není jiná way aby si to dotyčný uvedomil a hlavně zapamatoval..a že má přibuznyho policajta?? tím hůř pro ne! to jsou jen manyry z komunystických dob.
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.