kdyby se půlka těch věcí nekupovala na vrakáči a popřípadě se potom dělala geometrie tak, jak se po výměnách ramen a tak má dělat, tak jsi nemusel shánět nový pneu. Kdybys u rebela nekupoval něco, co kdovíjak vyndaval z toho vraku v kopřivách, tak jsi ušetřil a svody podle mého, pokud nebyly uhnilé, tak nehořely.
Jak říkám, mám priority jinde.
No magicar je možná prima věc, ale mám tu zkušenost, že pokud nemůžou ukrást, tak zničí. To ať to auto je raději pryč. Zjistil jsem, že je prima mít funkční auto do kterýho sednu a jedu.
Renni, je to tvoje věc a tvoje peníze, takže dělej jak chceš a jak ti velí rozum, mě si nevšímej, chodím tak okolo a jen rejpu.
Ještě můžeme zajet do japan servisu a sehnat řízení ze 626, ale nevím jestli je z dvoulitru stejný. Otázka je, zda je možný tam napasovat starší a nebo je vymontováním znehodnocený. A další věc, zkoušel jsi volat wernemanovi? Ten má několik probeček a to řízení na 100% mít bude.
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9