logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
rychly dotaz +12V po nastartovani
cuir Offline
#1 Vloženo : sobota 29. května 2010 22:34:58 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
ahoj, potrebuji rychlou radu.
Zapojuji denni sviceni do toho podnarazniku, jiz to mam namontovane ,ale chci to zapojit podle vyhlasky, cili potrebuju nekde v motorovem prostoru splasit +12V bud po otoceni klickem a nebo po nastartovani.
Sem eletrikar, vim jak to zapojit ,ale bohuzel sebou nemam merak. Auto mam v garazi a zejtra odpoledne odjizdim a potrebuji to dodelat. Moc prosim, pokud nekdo vite tak pisnete. Jedna se o probe 2.5 rok vyroby 95.
diky
Ford Probe 2,5 V6 24v
Lukas Offline
#2 Vloženo : sobota 29. května 2010 23:30:19 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
čau, já jsem to takle zapojil, je to jeden z kabelů co vede ve svazku kolem předního ventilovýho víka, ten dává proud (ted nevim jestli po zapnutí klíčku, nebo po nastartování) ale jelikož tomu odebereš napětí tak ti to pak hází chybu na palubce... tak jsem to zapnul na proud k rádiu... ten dá proud po zapnutí klíčku a ještě jsem si tam dal vypínač kdybych si to někdy chtěl vypnout....
Lukypery
Ford Probe 24V 1993
Bright Calypso Green
Brakes RX8
Lukypery Bodykit
http://lukypery.rajce.idnes.cz/
cuir Offline
#3 Vloženo : neděle 30. května 2010 14:58:02 (UTC)

takze diky za rychlou odpoved...sic sem to zapojil trochu jinak ,ale nevadi...
vcera sem z toho byl uz zoufalej...nevedel sem kde tech 12V mam najit...
Dnes rano me polibila muza, vzal sem si spendlik a nabodnul sem jeden kabel u pojistkovky a hned na poprve sem se trefil...takze sem to napojil na nej. Vubec netusim od ceho je ,ale chybu to zadnou nehaze:) a je t zapojene presne dle vyhlasky....coz je fajn. Vecer nebo zejtra sem dam info...myslim ,ze se to bude hodit vice lidem.
jo a k spravnemu zapojeni je treba jendo rozpinaci rele. \Ja pouzil klasicke prepinaci autorele...
Ford Probe 2,5 V6 24v
Lukas Offline
#4 Vloženo : neděle 30. května 2010 16:43:41 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
tak to je fajn, že si ho našel...
jj na to relé sem zapoměl..vidíš. rozpínací aby to zhaslo když rosvítíš parkovačky.
Lukypery
Ford Probe 24V 1993
Bright Calypso Green
Brakes RX8
Lukypery Bodykit
cuir Offline
#5 Vloženo : neděle 30. května 2010 19:58:49 (UTC)

Citace:

tak to je fajn, že si ho našel...
jj na to relé sem zapoměl..vidíš. rozpínací aby to zhaslo když rosvítíš parkovačky.

Lukypery
Ford Probe 24V 1993
Bright Calypso Green
Brakes RX8
Lukypery Bodykit

v pohode...me se jednalo jen o to kde najit tech 12V, protoze bez meraku sem toho proste nebyl schopnej..to ze tam musi jit rele je naprosto jasny :D

takze mam tu foto jak sem zapojil DRL dle vyhlasky a detailnejsi pohled na cumak auta.
Video se zatim spracovava na streamu k publikovani, takze to bude asi az zejtra.

no a pro ty trochu chapajici a technicky zdatne jsem popsal zapojeni dratku na relatku :)
noa to ze to umistenim nesplnuje vyhlasku asi vim ,ale problem je ten ,ze se mi to nikde nepodarilo najit...ve zneni te cyhlasky...samozrejme sem videl obrazek ,ale ten rozhodne neni prevzatej z vyhlasky, ve vyhlasce je to slovne napsano ,ale ja sem nenasel kde...pokud nekdo vite kde to najit a najdete to tak budu moc rad....diky.
Ford Probe 2,5 V6 24v
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.