logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
Ferrari 360 replika
madaros Offline
#21 Vloženo : neděle 30. května 2010 23:15:08 (UTC)

tak pokud mas od extremu,tak to az to bude hotovy nerozezna na prvni pohled nikdo kolem koho to projede :) Bal sem se ze reknes nejakou fušerskou firmu,ktera napodobuje prave extremy..
Tak to teda az bude hotovo,tak bych se prijel podivat na zivo, protoze prave od extremu by se mi libilo to F355 postaveny na MR2 turbo.. forum mam projety cely,vcetne reportu z jednotlivych staveb uzivatelu a prave ta 360 je na prestavbu dost narocna a potom co zacli delat Lambo tak to je jeste horsi,ale zase na druhou stranu dokonala replika přesná na milimetry,tak ze dokud se nekdo nepodiva dovnitr nebo na motor nepozna to ani omylem od originalu..

tak to hodne zdaru a informuj,sam sem na extrem replica kit zvedavej a chtel bych to videt na zivo a snad taky bude :)

Fazda PROBE 2.0i, 1994, kitt car project
AG1oNeR Offline
#22 Vloženo : pondělí 31. května 2010 1:02:02 (UTC)

To Lambo je taky krasne, Myslim si ze uz je tak vysperkovane ze ani znalec by nepoznal ze jde o repliku, za priplatek dodavaji i interier hodne podobny lambu. Trochu sem uvazoval i nad nim Jenze kit stoji 160 tisic (zaklad) plus cca 30 tisic doplnky. Plus MR2 nejlevnejsi 200 tisic. A kdyz secteme postu a vse kolem tak se dostanem nad nejakych 400 000 tisic a teprv muze zacit prace.

Coz narozdil od te Modeny ktera stoji 90 tisic, a 406 vykuchana 30 - 40 tisic. Takze sectem postu dovoz atd a jsme na nejakych 150 00 tisicich. Coz je za splneni meho snu pakatel :)

S tou narocnosti mas pravdu, Ja bych se zmohl jen obstrojit 406, a nasadit zakladni ram pred chladic :D Ale prave mi to bude delat ten Ital a ten si stim pohraje tak ze to bude vypadat jak primo od nich.

Urcite jak to bude hotove tak prijed, Jinak az se zacne na tom pracovat tak budu prubezne fotit a postovat to tady.

AG1oNeR Offline
#23 Vloženo : pondělí 31. května 2010 1:21:48 (UTC)

Eiffel:

Jak ti to rict :-) ? Proste me nevadi ze budu mit falesne ferrari, nevadi ze si budu hrat na cloveka ktery ma ferrari.

Prave naopak :D Chci mit ferrari ktere me nebdue srat ze ho muzu roztriskat, Bude se mi libit jak se kazdy otoci. Bude se mi libit jak baby s toho budou chcat :D A nejvic ze vseho se mi bude libit ze s 406 s 2 litrem dieselem budu jezdit 6-7 L a 100 km :D:D:D

Ne to posledni byla sranda, urcite 3 litr (filtr chip vyfuk) To mi bude bohate stacit.

PachezZ Offline
#24 Vloženo : pondělí 31. května 2010 6:16:27 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
tyvole uz sem se lekl. Dat do toho chochtak by bylo asi uz moc :DD
Me by se na tom libilo asi akorat to nasrani lidi v praci... krasna predstava...

AG1oNeR Offline
#25 Vloženo : pondělí 31. května 2010 23:40:57 (UTC)

Jinak kluci tady mate nejake fotky

(Cervene je prave, zlute je replika)

Ze by dve stejne autika vedle sebe ? :D

Replika

Takove autiko za cca 200 tisic auto s praci a barvou?

A TED PAR FOTEK JAK SE KLUCI V INDII SNAZI :D

ZA TRI TYDNY MELY SKORO HOTOVO :D

Venito Offline
#26 Vloženo : úterý 1. června 2010 19:53:11 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
jako musim uznat ze kotel prace a na pohled i super vysledek, verim ze zaverecny pocit je zaslouzeny:) nic proti pezotu V6 nemam, ale bylo by minimalne lepsi pro pocit, kdyby ta prestavba byla z nejake taky Italske alfy romeo. Tak ci onak, porad je to jenom hezka skorapka :) ale drzim palce, uzijes si-)

Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 C4 V8 5.7L
American @ Japan caars
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

madaros Offline
#27 Vloženo : pondělí 14. března 2011 9:47:38 (UTC)

tak jak? koupil si a pohnulo se to ?
Fazda PROBE 2.0i, 1994, kitt car project
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (4)
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.