no nez sem se bavil s kamaradem na tema predjizdfeni kamionu tak musim priznat ze me to fakt sralo ,kdyz sem jel a kamionak to hrknul do leveho pruhu a pak zavodil s vetrem aby predjel toho druheho.
Ten kamarad jezdil s odtahovkou a rikal, ze ten kamionak kdyz toho pomalejsiho nepredjede tak se za nim bude vlacet dalsich 50km treba a prijde tak aji o hodinu casu. Coz je logicke.
A pak rekl jednu vec ,ktera zmenila muj nahled na kamionaky a jejich predjizdeni.
Me jakozto osobaku nedela problem ho predjet a moje zdrzeni bude maximalne pulminutove, oproti jeho zdrzeni ,kdyz ho nepredjede. Ja pak seslapnu plyn a jedu vesele dal a 130 tam mam okamzite zpatky...cili mi vubec nevadi ,kdyz se predjizdi ba naopak je klidne pustim a po rozhovoru s kamaradem me to nechava uplne klidnym. Nelepim se mu na prdel jedu dal od nej aby vedel ,ze muze bejt v klidu ,ze mi to nevadi a vsichni se maji dobre.
Ale je pravda ,ze co pozoruju tak vesmes soferi blikaji troubi a tak nooo. Zivot kamionaka neni lehkej.
Na druhou stranu ruku na srdce, ani kamionaci nejsou svati a co obcas vymysli tak by si take zaslouzilo jednu pres hubu ;)
Ford Probe 2,5 V6 24v