no tak sem neunikl...
dneska sem jel ve sluzebni fabii do olomouce na opravu a v holicich za kruhacem ty devky merili rychlost. Jel sem podle provozu a protoze sem to tam neznal tak sem se nekoukal na tachometr a jel sem tak jak jeli ostatni. Jenze sem potreboval prejet do odbocovaciho pruhu doleva a tak sem trochu pridal abych se vesel do mezery mezi vozy (neplest s kozy) no a v tom me zmerili a uz me brali. Za 1000kc a nejakej ten bodik taktez dolu. Ale jak sem byl nasranej tak sem zapomel kolik rikal. Kazdopadne z neho vypadlo ,ze od roku 2007 sem bezpokutni ridic. Cili opravdu ta pokuta minule za predjeti plne cary sla do kapsy tomu policajtovi.
KAzdopadne kdyz sem videl ze s nim nebude rec tak sem ho chtel utahnout na tom ,ze po me nepozadoval zelenou kartu. coz ze zakona musi. Pri zastavovani nepouzil placacku a nemel na hlave cepici (coz si nejsem jistej jestli neni nejaka novela ,ze to uz nemusi mit ,ale vim ze to museli mivat, jinak to nebyl policista ve stejnokroji a nemel tim padem pravo zastavovat vozidla)
Jenze nez sem na nej s tim vyrukoval tak si rikam, pockam az vypise blocek a mezitim si zkontroluju jestli je karta podepsana. No a rychytk nebyla...takze sem hledal propisku ze to nejak podskrabnu za sefa abych proti nemu mohl jit. Jenze nez sem ji nasel tak byl s vypsanym blockem zpatky a ja mel smulu. Jeste 20 minut sem se s nim bavil na tema jestli ho tato prace bavi, kdyz sam priznal ze tu nedela nic jineho nez buzeruje a otreavuje, uznal ze muj prestupek neni nijak zavazny a ze by me nechal klidne jet ,ale ze nemuze, protoze ma fotku a dalsi veci a ze to proste nejde. Nejhorsi na tom je ,ze by zse nedal ukecat ani na to ze me nestaveli ,pac sem byl ve sluzebakovi takze ani osoba blizka by nesla pouzit.
Nejlepsi na tom je fakt to ze ten policajt sam rekl ,ze se omlouva ,ale ze musi donest urcite penize na sluzebnu za danej den a tak musi stat na miste ,kde vi ,ze vyberou. Radar meli danej na 60, provoz jel tak 58 a ja pri tom prejizdeni do pruhu zrychlil asi nad 60 a tak me to vzalo :( fakt me sere ,ze se to resi skatulkove a neni moznost zadneho individualniho postihu :( KAzdopadne mam slozenku a policajtovi sem rekl ,ze to asi v tech 15cti dnesch nezaplatim ,protoze na to proste nemam a ze az mi prijde vyplata tak pak by to slo a ta z emi prijde 20teho a on rekl ,ze to je v pohode, ze to uhaneji s penalem az po pul roce...coz sem docela cucel. Jako policajt v klidu ,ale ten system me tak sere az to hezke neni !!!
Ford Probe 2,5 V6 24v