rebele, my jsme spolu nikdy problém neměli, ale stejně se tu vyjádřím.
Kaprolet. Minimálně tři měsíce s tebou řešil, že jsi mu slíbil šíbr na probe, kterej je v pohodě. Poslal ti peníze, šíbr nepřišel. Týdny dohadování, zapírání, nakonec jsi mu poslal šrot a po tom co se ozval, tak jsi nakonec poslal odpovídající díl, ale mezi tím zase hory výmluv.
Miloš v uhříněvsi. To snad ani rozebírat nebudu.
Opečko. Jak se říká, pro dobrotu na žebrotu. Půjčil ti auto, vždy jsi vyjel nádrž a vrátil s prázdnou. Jednou, dvakrát. A ještě jsi si ”půjčil” od něj z auta CDčka. Nemám zprávy o tom, zda jste to vyřešili, ale s tím jak si ohýbáš pravdu, tak mi nedá práci to zjistit.
Dneska to takhle dopadlo s Džonym. Ani se nedivím, že s probeclubem už nechceš nic mít, po tomhle už hodně lidí s tebou taky ne.
Doporučení pro fordfans ode mě zní: S rebelem obchodovat z ruky do ruky, pokud chcete posílat díl na dálku, tak jedině přes dobírku, protože se může stát, že peníze a ani díl neuvidíte hodně dlouho a telefon vás vyjde na víc, než kolik byste dali za díl jiný. Vždy jsem s ním jednal osobně, protože jsem se v životě několikrát spálil. Ten kluk je šikovnej, dokáže pomoct a poradit, ale ve chvíli kdy má u sebe už peníze, přestane reagovat a výmluvy typu, že je v nemocnici, hrozí mu vězení a nebo je právě na měsíci, na to už si někteří lidé mohli zvyknout.