logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
Co vam v tuhe zime musi zrat vas motor..... -fotky
cuir Offline
#21 Vloženo : čtvrtek 4. března 2010 17:20:04 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Citace:

Ano o pár příspěvků výše.

Jarry
Fender Stratocaster E443129 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe

hmmm jen mam takovej pocit ,ze to bylo spise mysleno jako forek...
Tak mozna zkusit trosku upustit paru a brat svet z nadhledem. Jinak presne jak pises. Ja se k zivotu stavim tak ,ze po me potopa. Nezalezi mi na nicem jen na me, pritelkyni, rodine, kamaradech a mych vecech. Co delaji jini, pokud me to primo neomezuje (cimz se dostavam opet na zacatek ,ze mi zalezi na ...., tak at si delaji co chteji.)
Nic nezmenim a jako obyc clovek nic neovlivnim. ekologii a jine veci maji v rukach mocipani a ti nez na ekologii hledi na to aby byly dobre napapani. Jedna blba hadice, nebo jeden blbej katik ,kterej v aute neni je uplne hovno oproti startum stihacek za ucelem radoby vycviku pri pripadne radoby valce. Az bude valka tak stihacky ani nevzlitnou. A nad touhle ekologii se uz nikdo nepozastavi a tebe rozcili jedna blba vyndana hadice co trocha chcije na zem oleje a mastne vody. Nehlede na to ,ze to bylo jiste mysleno jak forek. :)
Ford Probe 2,5 V6 24v
Jarry Offline
#22 Vloženo : čtvrtek 4. března 2010 19:06:44 (UTC)

Nemyslím že by mne to rozčílilo. Jen je třeba si uvědomit, že sem neleze jen naše komunita. Válka, mocipáni i stíhačky jsou daleko, ale když mi u domu budou např. cikáni pálit petky, nebo pouštět olej na silnici okud jezdím na svůj čistej dvůr, docela mi to bude vadit.Jinak příspěvek jak takový je fakt dobrý, protože si nepřejte tu práci čistit kanálky za škrtící klapkou od karbonu právě z takovýchhle sraček.

Jarry
Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Wesker Offline
#23 Vloženo : pátek 5. března 2010 15:39:21 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
No a prave proto to mam vyvedene hadicou za motor. No tak sem prase, myslim ale ze vetsi prasata sou ti, co si nechaji nacipovat svoje TDi a pak bombarduji ostatni briketami...

Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24)
Toyota Celica 4WD turbo - wintrkhár

Nejezdím rychle,létám nízko...
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

Nejezdím rychle,létám nízko...
Jarry Offline
#24 Vloženo : sobota 6. března 2010 21:38:39 (UTC)

To neříkám, jen nechci aby to odsud vyznělo jako návod k tomu jak to udělat bezohledně, což už je teď asi jasné. Nikoho jsem snad neurazil.

Jarry
Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (5)
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.