logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
mlžení oken
madaros Offline
#1 Vloženo : neděle 10. ledna 2010 2:16:09 (UTC)

chci se zeptat jesli máte taky problém s mlžením předních oken na dveřích ? Nevim jestli je to foliema nebo ne,ale při přšení a i ted jak je zima,tak v autě topim,ale okna mám zamlžený..

ofuk na přední okna (ten postranach palubovky nasmerovanej na okna) ať přepnu na cokoliv,tak do něj nejde skoro zadnej proud vzduchu,proste to moc nefouka a okna to tim pádem neodmlží.. Tak by mě zajímalo jak ste natom vy ?! Je možný že by to bylo nějak ucpaný nebo vypadlý? ve prostřed přístrojovky to fouka poradne na predni okno,ale do stran na bocni uz se toho moc nedostane, tak nevim jak to uděla aby se proud vzduchu rozprostrel a foukalo to vic i do tech krajnich vydechu ?

popř nějakej přípravek kterej by tomu zabránil ??
Fazda PROBE 2.0i, 1994, kitt car project
white power Offline
#2 Vloženo : neděle 10. ledna 2010 7:09:52 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Ty ofuky co jsou na okna ve dveřích nefoukaj pořádně snad u žádnýho auta, já osobně když jsou okna zamlžený tak je před jízdou stáhnu a vytáhnu a to opocení se z nich setře o lištu co je ve dveřích a pak se ty okna znovu nezamlžej. Další možnost je koupit si utěrky na okna který zabraňujou tomu aby se okna zamlžily, ale s těma zkušenost nemám.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
eiffel Offline
#3 Vloženo : neděle 10. ledna 2010 11:34:17 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
chlape, já dávám vždy na nohy a čelní sklo, protože to jde dohromady s klimoškou a ta ten vzduch trochu vysušuje.

Nikdy nemám zamlžený přední boční, ale jen zadní boční

#4 Vloženo : neděle 10. ledna 2010 15:39:46 (UTC)

wp: me ty sametky uz takhle nefungujou :(

eiffel:klimošku nemam
a predpokladam ze nohy a sklo je MIX ? jenomze kdyz to dam,tak to z tech ofuků skoro nefouká.. problém u tohodle auta je,že tam nejdou nasměrovat ty ”přímý” co foukaj na ridice, a pres ty na okno to zas nefouká :( tohle kapku nedoresily
Fazda PROBE 2.0i, 1994, kitt car project
eiffel Offline
#5 Vloženo : neděle 10. ledna 2010 19:56:30 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
nechápu jak to myslíš, fouká to na nohy a pak přímo na čelní sklo a nikdy se mi to nepotí ani boční ve dveřích

#6 Vloženo : neděle 10. ledna 2010 21:35:02 (UTC)

Mne osobne tiež takto zarosovalo okná. Potom ma napadlo že je to tým že je v aute vlhko lebo som tepoval sedačky.Pretože dovtedy som takýto problém nemal.Tak som si kupil odvlhčovač http://www.barvylaky.com...lcovac-a-osvezovac.html
a všetko bolo v pohode.

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.