logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
6 Stránky«<456
FOR Jirka T
Georgeno Offline
#101 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 15:07:22 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Ja se musim smat...BUD po tom jde jak slepice po flusu Smile Stare forum je OldSchool...Je dobry.Nechal bych ho.G.

Rostakd Offline
#102 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 16:18:57 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Stare forum je old school, ale ja bych ho nenechaval kazdy kdo prijde ho to musi odradit stejne jako me pred lety kdyz sem na tyto stranky prisel prvne. V dobe kdy fora jsou v takovych funkci ze svoje topicy si uzivatele zamykaji samy atd ... Hlavne na ktere webovky se radi vracite ? Na ty ktere vam lahodi oku ja sem stale pro nove forum mozna sem na tohle putickar, ale libi se mi foru ktere jsou vizualne hezky udelane. A jsem zvedavy k jakemu zaveru dojda Jirka a Bad tesim se na konecnou verzi fora a dodelal bych i nejake tmave skiny pro forum pokud by slo :)
Škoda Superb 2.5 TDi 2004

Brachovo : Probe GT 2.2 Turbo 1989,Probe 2.0 16V 1995,Probe 2.5 V6 1996
Georgeno Offline
#103 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 19:10:27 (UTC)

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
To Rostakd : No to je fakt...V tom mas recht...Tak to nechame,jak se Vrchnost rozhodne Smile Dej se vule bozi a zeme bud lehka Eiffelovi BigGrin

eiffel Offline
#104 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 20:22:43 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
jo klidně, já už do fora kecat nebudu :D
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
Bad Offline
#105 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 22:35:03 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Aby nedošlo k omylu, já se na vývoji nového fora aktivně nepodílim, jen se snažim ho podpořit, aby opět neupadlo v zapomnění na další rok. Jsem pro moderní forum a je mi jedno na čem poběží, pokud bude fungovat. Osobně sem taky za tmavší barevnou variantu, příspěvky by se smrsknout mohli a udělat motivy, aby si mohl každý vybrat je bezva nápad.
Jirka T Offline
#106 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 23:22:27 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 8 time(s) in 6 post(s)
Nastavil jsem moderátorům právo vytváření anket (v novém fóru).

Pánové, jen upozorňuji, že nové fórum jsem ochoten spustit, přetransformovat do něj příspěvky a uživatelské účty a drobně poladit (barva, záhlaví, smrsknutí výšky příspěvků apod.). Do žádných větších úprav typu kompletního grafického schématu a dalších píčovinek čas věnovat nehodlám. To jsem max. ochoten pro to někomu poskytnout podklady.
Jirka T
Jirka T Offline
#107 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 23:26:00 (UTC)

Já v březnu oslavím 10 let s Probe, takže už to tak moc nežeru :)
Jirka T
eiffel Offline
#108 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 23:32:54 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Citace:

Nastavil jsem moderátorům právo vytváření anket (v novém fóru).

Pánové, jen upozorňuji, že nové fórum jsem ochoten spustit, přetransformovat do něj příspěvky a uživatelské účty a drobně poladit (barva, záhlaví, smrsknutí výšky příspěvků apod.). Do žádných větších úprav typu kompletního grafického schématu a dalších píčovinek čas věnovat nehodlám. To jsem max. ochoten pro to někomu poskytnout podklady.

Jirka T

dej to do tý podoby, co máš to druhý forum, to bude dostatečný
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
white power Offline
#109 Vloženo : neděle 2. ledna 2011 18:25:13 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Citace:

Stare forum je old school, ale ja bych ho nenechaval kazdy kdo prijde ho to musi odradit stejne jako me pred lety kdyz sem na tyto stranky prisel prvne. V dobe kdy fora jsou v takovych funkci ze svoje topicy si uzivatele zamykaji samy atd ... Hlavne na ktere webovky se radi vracite ? Na ty ktere vam lahodi oku ja sem stale pro nove forum mozna sem na tohle putickar, ale libi se mi foru ktere jsou vizualne hezky udelane. A jsem zvedavy k jakemu zaveru dojda Jirka a Bad tesim se na konecnou verzi fora a dodelal bych i nejake tmave skiny pro forum pokud by slo :)

Ford Probe 2.2 GT r.v. 1989, Ford Probe 2.5 V6 r.v. 1997

Nevim na jaký fóra rád chodíš ty, ale já chodím rád na fóra kde se dovím nějaké info a kde lidi rádi a dobře poraděj a podle počtu přízpěvků co tady máš za ro a půl bych neřek že se ti u nás nelíbí. BigGrin
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
white power Offline
#110 Vloženo : neděle 2. ledna 2011 18:28:15 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Citace:

dej to do tý podoby, co máš to druhý forum, to bude dostatečný

S tím by se dalo souhlasit, to druhý fórum se mi líbí víc.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Renni Offline
#111 Vloženo : středa 5. ledna 2011 22:38:45 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
vzhledem tomu že posledni dobou tu úroven některych každej prd ”přispěvatelů”komentujících padá na přijatelnou úroven, at už důvod k tomu ma jakkýkoliv..docela jsem přivital Badův nápad jenž by byl aplikován na novém foru.Aplikací teto ”nové” funkce hvězd,by nebyla snaha komentovat denne 10blábolu,ale naopak,což by lépe a detailne měl vysvetlit Bad tady.Osobne jsem i pro zrušeni nejakych postu s delenim na junior senior atd,protože to ted už je to stejně zavádějící.
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Bad Offline
#112 Vloženo : středa 5. ledna 2011 22:54:56 (UTC)

Nový forum totiž obsahuje funkci ”THANK YOU” což je jakési virtuální poděkování za kvalitní, užitečný a nebo obecně přínosný příspěvek, radu, činnost...atd. Renni mi říkal, že tu kdysi byly u uživatele hvězdičky v závislosti na počtu zpráv, nakonec však zrušeny kvůli post-huntingu. Můj nápad spočívá v tom, že by byly hvězdičky uživateli přidělovány na základě kladných ohlasů - poděkování.

Jednak by to mělo přispět k zvýšení kvality zpráv i zvýšení přehlednosti (každej nemusí psát zprávu, stačí kliknout na tlačítko). Podobný systém s úspěchem funguje na zahraničních forech trochu vylepšený o ”obchodní status” uživatele - tj pomyslné hvězdičky za kvalitní a bezproblémové obchody.
Jirka T Offline
#113 Vloženo : středa 19. ledna 2011 20:50:06 (UTC)

Bade, můžeš pomoci Eiffelovi v přesouvání příspěvků ze starého fóra ( http://www.probeclub.cz/...tle=Probe+II+generation ) do nových kategorií? Dal jsem ti právo moderátora, tak aby to bylo přesunuto než přejdeme na nové fórum.
Jirka T
Bad Offline
#114 Vloženo : pátek 5. října 2012 15:17:17 (UTC)

Zkoušel sem si nastavit RSS Feed a hlásí mi to chybu:

Configure your feed box.
This address doesn't seems to be a correct feed address.

Má někdo podobný problém, nebo to je někde mezi klávesnicí a židlí?

Díky
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
6 Stránky«<456
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.