logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
6 Stránky«<3456>
FOR Jirka T
eiffel Offline
#81 Vloženo : sobota 25. prosince 2010 20:37:18 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
neukazuje se, že byl příspěvek změněn
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
Jirka T Offline
#82 Vloženo : sobota 25. prosince 2010 21:52:28 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 8 time(s) in 6 post(s)
Jsi nastavenej jako moderator. Nastavení dafaultního slednování jsem nikde nenašel.

Z mého PC jede fórum rychle.
Jirka T
eiffel Offline
#83 Vloženo : sobota 25. prosince 2010 22:34:52 (UTC)

teď už taky jede rychleji.

Forum nejde moderovat.

Témata nejdou moderovat hromadně (například při vzniknutí flame hromadně promazat, nebo pokud v jednom tématu vzniknou dvě diskuse vzájemně nesouvisející.

Pokud chci moderovat sekci, vyhodí mi to chybu.

Stále ještě nechápu přechod na jiné forum, které se musí odlaďovat, když je možnost jít na již odladěné a vyzkoušené PHPBB.

Jaké má to YAF forum výhody oproti PHPBB, případně jaké má PHPBB nevýhody?

Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
Bad Offline
#84 Vloženo : sobota 25. prosince 2010 22:50:19 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Citace:

je tam 7 registrovaných, prosím o další odpovědi do témat

Pro JirkuT:
Prosím o přidání moderátora do testovacího fora

Další věc: Lze nastavit defaultní sledování témat? - taky bych se přimlouval za defaultně nastavené NEsledování. Takhle na to budou lidi věčně zapomínat a pak jim to bude hlásit všechny.

Zkoušel jsem jinou velikost a font v podpisu, nefunguje. Chce to po mě nějaký BBCode. Nevím co to je - Velikost fontu v podpisu asi nejde nastavit záměrně. U jiných diskuzí sem na to taky narazil

Sjednoť buď všude angličtinu a nebo češtinu. Takhle je to dost matoucí. - o českou lokalizaci se postarám, až mi Jirka dá vědět jak.

Nastavení profilu mně celkem rozčilovalo. - mě to přijde vpoho

Jde propojit imageshack přímo s forem? Nemusel bys mít galerku a hlavně obrázky by zůstávaly nadobro na foru.
- Souhlas, to by bylo bezvadný...ale odkazy z Imageshack fungujou včetně náhledů, takže i tak dobrý
#85 Vloženo : sobota 25. prosince 2010 23:00:11 (UTC)

já nemyslím to, aby lidé sledovali i témata, o která nemají zájem.

Ale když pošleš jakoukoli odpověď, tak aby ti chodily maily, když na to někdo zareaguje.

V PHPBB forech se to řeší buď při poslání příspěvku zaškrtnutím políčka ”upozornit na příchozí odpověď” a nebo zaškrtnutím v nastavení uživatele.

Na rovinu. Jde se na forum, které asi testuješ proto, že nechceš jít se stádem na phpbb, ale co si budeme povídat, fonty, zarovnání doprava, doleva a na střed mně teda fakt nezajímaj. O to víc mi jde o to, aby se forum dalo moderovat, dalo se sledovat, dalo se nastavovat. Těch modulů je v phpbb celkem dost. Třeba to, že někdo napíše odpověď, pak si vzpomene, že chtěl ještě něco dodat, dopíše a pokud mezi to někdo něco nedopsal, tak mu to příspěvky sloučí s tím, že se mezi nimi objeví jen datum a čas. Takhle to má třeba garaz.autorevue.cz

eiffel Offline
#86 Vloženo : sobota 25. prosince 2010 23:10:42 (UTC)

dobrý,sledování se dá vyřešit sledováním všeho. Cokoli nového se objeví, to je sledováno.
Jirka T Offline
#87 Vloženo : neděle 26. prosince 2010 11:00:56 (UTC)

Citace:

teď už taky jede rychleji.

Forum nejde moderovat.

Témata nejdou moderovat hromadně (například při vzniknutí flame hromadně promazat, nebo pokud v jednom tématu vzniknou dvě diskuse vzájemně nesouvisející.

Pokud chci moderovat sekci, vyhodí mi to chybu.

Stále ještě nechápu přechod na jiné forum, které se musí odlaďovat, když je možnost jít na již odladěné a vyzkoušené PHPBB.

Jaké má to YAF forum výhody oproti PHPBB, případně jaké má PHPBB nevýhody?

Jediné co nejde je tlačítko MODERATE, což nevidím jako zásadní problém pro moderování.
1) PHPBB nejede na serveru kde jsou současné stránky.
2) Nenašel se nikdo, kdo by do něj přetáhnul současné příspěvky a registrace.
Jirka T
Jirka T Offline
#88 Vloženo : neděle 26. prosince 2010 11:04:24 (UTC)

Citace:
Těch modulů je v phpbb celkem dost. Třeba to, že někdo napíše odpověď, pak si vzpomene, že chtěl ještě něco dodat, dopíše a pokud mezi to někdo něco nedopsal, tak mu to příspěvky sloučí s tím, že se mezi nimi objeví jen datum a čas.

Ti chytřejší když chtějí něco do příspěvku dopsat, tak použijí tlačítko EDITOVAT :)
Jirka T
eiffel Offline
#89 Vloženo : neděle 26. prosince 2010 11:32:52 (UTC)

Citace:

Jediné co nejde je tlačítko MODERATE, což nevidím jako zásadní problém pro moderování.

Jirka T

Každý máme jiný názor. Moderování fora je i o tom, moct rozdělit diskuse. Třeba v inzerátech znikne diskuse o něčem a inzerát je potom zasekaný diskusí, která tam nemá co dělat a máš dvě možnosti. Utopit inzerát a nebo diskusi.

Takhle bys oddělil diskusi od inzerátu a diskusi přesunul do jiné rubriky.
Bad Offline
#90 Vloženo : neděle 26. prosince 2010 11:42:06 (UTC)

AD sledování a email upozornění: pokud to nebude nastavovací, určitě by neměl chodit mail za každou odpověd. Varianta kdy je část zprávy přepsaná do mailu mi vyhovuje. Chápu, že nastavovací varianta je lepší pro fora s velkým počtem registrovaných a pro naše účely asi nemá takové využití. Přimlouvam se ale za to, aby předmět mailu byl ve formátu: ”Sledování: NÁZEV TÉMATU” aby to bylo jasně patrný a člověk maily nemusel procházet.

Ještě zbývá vyzkoušet RSS FEED a hromadný moderování, které zatím hází chybu a není přístupné. Jinak je myslim forum připravené na spuštění. Oprav mě Jirko...

Info o novém připravovaném foru jsem rozhlásil na FB, přes soukromé zprávy i ICQ, kdo chtěl, vyjádřil se, ostatním je to asi jedno...
Kdy se budeme moct těšit na ostrý provoz?
white power Offline
#91 Vloženo : pondělí 27. prosince 2010 19:42:35 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
I když nevidím potřebu nového fóra tak napíšu aspoň pár věcí co mi opravdu vaděj a mělo by se nima něco udělat, první co bije do očí je ta orange barva, ale horší je to že i když někdo do tématu napíše jen jedno slovo tak musím rolovat na další odpověď v daném topicu, u stávajícího fóra mám min. 4 příspěvky na obrazovce a u nového sotva 1,5 a neustále rolovat abych si něco přečet je fakt strašný !!!
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
eiffel Offline
#92 Vloženo : pondělí 27. prosince 2010 20:34:29 (UTC)

jak říkám, tahle platorma mi nevyhovuje, ale pomalu už do toho nemám co mluvit
white power Offline
#93 Vloženo : pondělí 27. prosince 2010 21:14:22 (UTC)

Už jsem to psal mockrát, stávající fórum mi vyhovuje a dělat změny za každou cenu je blbost. Pokud bych si moh vybrat mezi přehledností a funkcema tak volím přehlednost a ať daj ruku na srdce všichni co píšou že chtěj tohle nový fórum jestli se jim nelíbí jen proto že je to změna.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Bad Offline
#94 Vloženo : úterý 28. prosince 2010 15:59:16 (UTC)

Osobně mi je jedno jestli to poběží na YAF, phpBB nebo jiným bazmeku, pokud to bude umět funkce moderniho fora. Co se týče barvevnýho schématu, tak souhlasim, že je to šílenost, ale předpokládám, že se s tim bude dát něco udělat.
Hlavně až už to je :)
Jirka T Offline
#95 Vloženo : středa 29. prosince 2010 0:38:13 (UTC)

Změnit oranžovou za něco jiného je samozřejmě maličkost. Chtělo by to tedy udělat nějaké všelidové hlasování, zda nové fórum ano či ne, protože někdo ho chce, někdo chce phpBB a někdo chce zůstat u toho aktuálního.
Jirka T
Bad Offline
#96 Vloženo : středa 29. prosince 2010 0:56:57 (UTC)

Pro: Bad, Disease, Walli, Rostakd, Pachezz...
Proti: White Power, Opečko
Pro jiné forum: Eiffel

S pár dalšíma lidma sem se bavil a přestože souhlasí, nevyjádřili se, takže je neuvádím....
white power Offline
#97 Vloženo : středa 29. prosince 2010 7:59:58 (UTC)

Změna barvy je jdena věc, ale ještě by to chtělo něco udělat aby nebyly jednotlivý přízpěvky tak roztahaný a vešlo se jich víc na obrazovku, tím myslím že jen profilové info o členovy a oddělení přízpěvku zabere místo půl obrazovky, kdybych měl stolní PC a 21” monitor tak mě to tak netrápí ale používám NB a mám 17” display 16:9 a nevejdou se ani 2 příspěvky na obrazovku a to mi dost vadí. Další věc, proč jsou profilový fotky zamlžený dokud na danej přízpěvek nenajedu šípkou od myši, o reklamě ve fóru se ani moc zmiňovat nebudu, pokud by se z ní měl do budoucna platit provoz stránek tak to docela chápu, jenom bych jí asi dal někam jinam než mezi přízpěvky.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Renni Offline
#98 Vloženo : středa 29. prosince 2010 10:47:04 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Mně osobně staré forum vyhovovalo a až na pár vyjímek mi na ty stále opakující se ”otázky” a jiný blablabla připadalo dostačující.Většinu technických/smysluplných!/ zajímavostí stejně sleduju na mezinarodnich Probe forech na FB.Nicmeně žadné změně k lepšímu se nebranim a nebudu kritizovat dokud nevyzkouším,proto jsem se snažil několikrat zaregistrovat/nové heslo atd/ ,bohužel sále mi to píše špatné heslo,špatná email adresa,takže sorry ale obrázek si zatím neudělám...
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Bad Offline
#99 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 1:27:21 (UTC)

Jirko, anketa je dobrej nápad. Nešlo by to nahrát po dobu jednoho týdne na hlavní stránku, aby to musel odkliknout každej, kdo vstoupí, aby měli možnost vyjádřit se všichni, kdo pravidelně forum navštěvují?

Našel sem třeba tohle:
http://java.tatousek.cz/...t.aspx?g=posts&t=52
Nevim jestli hledáš přesně tohle, ale určitě bude hotovej skript i na naše forum.

Navruju možnosti:
Souhlasíte s přechodem na nové forum?
1. Souhlasím
2. Nevím, neviděl sem ho + Link na nové forum
3. Nesouhlasím

+ místo pro připomínky
eiffel Offline
#100 Vloženo : čtvrtek 30. prosince 2010 11:38:44 (UTC)

no vidíš to, ankety, to jsem nezkoušel, jdu to zkusit

EDIT: Ankety vytvořit nejdou. No co :D
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (14)
6 Stránky«<3456>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.