Takže pro ty, co na Kameni ještě nebyli a bojí se Mikuláša v létě:
Ad 1) Sraz organizuje JM a přicmrndávám já
Ad 2) Chatky organizuje JM přicmrndávám já, chatek je zamluveno 8 s tím, že se to dá buď přiobjednat nebo i zrušit, takže NO PROBLEM! A jsou to chatky po 4 osobách a cena 600,- za chajdu. Kdo nechce chajdu, vezme si klasicky stan za 60,- nebo spí v autě. Jo a na auto je parkovné 20,- Kč
ad3) Celková cena - nástřel běžné situace: chatka (při 4 osobách v chajdě) - 150,- Kč, parkovné 20,- večeře (je zamluven guláš pro všechny) do 100,- oběd dle každého klasicky v restauraci jako vždy cca 200,- a poplatek za letiště bude podle počtu lidí ale počítám tak jako loni kolem 350,- Kč. Dále dle vaší spotřeby... Takže počítám základ je 800,- Kč
Ad 4)funkce pokladníka neexistuje, každý si platí na místě všechno sám. A za letiště to na místě přede všemi rozpočítáme a vybere to buďto JM nebo já...
Dále pro neznalé popis klasického programu:
V sobotu 15.8.2009 v 11 hodin sraz na letišti Kámen u Pelhřimova
GPS souřadnice
Loc: 49°25´4.91”N, 15°0´41.595”E
Do 12 seznamovačka s novejma lidma a čekání na opozdilce.
Po 12 odjezd do zatím neurčené restaurace na oběd.
Po obědě přesun spanilkou zpět na letiště, instalace radaru, kdo chce sprinty, kdo ne nemusí. Dále si klasicky pomluvíme nebo možná pochválíme auta, sem-tam někdo někomu spálí gumy nebo spojku.
No prostě pokec a srandičky.
Pak dle domluvy (cca 17-18 hod) přesun do autokempu Valek jako každý rok
GPS souřadnice Loc: 49°24´36.503”N, 15°4´34.491”E
Tam se ubytujem, zaparkujem vozy a cca po 19 hod večeře (je domluven guláš-je nás dost a dlouho bychom při rozmanitosti chutí na jídlo čekali).
No a pak už je to jasný: bazén, židličky a stoly před centrální chatku a pijeme až do rána. (komu by tato část nebyla jasná, napište mi mejl a dopodrobna vysvětlím, popř. zašlu instruktážní video z loňského srazu).
V neděli 16.8.2009 vstávačka dle kocoviny, snídaně (česneková polévka) zaplacení ubytka a útraty v hospodě a individuální rozjezd k domovu. Komu by nestačilo, možno opět zajet na letiště spálit zbytky gum.
Nevím, co na tomto kdo chce moc organizovat, funguje to tak několik let bez vážných problémů…
No a teď, když už všechno víme si tady napíšeme startovní listinu (aneb kdo jede!)
Prosím o zkopírování jmen a přidání toho svého asi takto:
1. Pepa Střecha
2. JM
3. Atd…
4. …
Black GTC 1993
Renault Trafic 2008
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Black GTC 1993
Chrysler 300C Touring 2006
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.