Citace:Mno jo tvuj kamos je asi nejaka mega lama presne takove znam ale maj vetsinou dieslove auta a kourej az to neni hezke a kdyby si opravdu peclive cetl tak by ses dozvedel ze tento chip ti umozni dosahnout pozadovaneho vykonu a to samozrejmne po upravach a hlavni vyhoda je v tom ze kdyz tam neletujes tenhle chip tak budes moct ovladat ridici jednotku dle svych predstav dostanes k tomu samozrejmne kabel a mapy(v to doufam:) ) a to ze je to tak levne je proto ze naletovani chipu neni sranda a navolit tam presne hodnoty tak aby si neznicil motor taky ne takze jestli si myslis ze jsme no braini a na seriovej motor tam hned nabouchame tlak 16psi a podobne veci tak sis spletl sekci ale jinak diky za tve rady zase si nam rekl neco co nevime
jinak jeste k te cene kdyby ses trochu zajimal o jednickove probe tak by si zjistil ze tento chip stoji v Americe 5dolaru a to ze kazdej idiot jde a necha si auto precipovat a zaplati 11000to je jeho vec znam lidi co delaj chiptuning meni mapy atd. takze vim jakou to ma cenu a mnohokrat neni treba ani chip u novych aut co maji novejsi ridici jednotku pac se tam prehraje jenom mapa a to ze si necha nekdo prehrat mapu za 10000kc tak to je druha vec. Proto je videt ze pan nevi jakou maj cenu chipy :) mi taky v praci opravujem pocitace a taky kupujem dily za desetinu toho za kterou to pak dostane finalni zakaznik tak bud v klidu cena chipu je opravdu nezanedbatelna dyt je to jen chip zadnej procesor od intelu
jde jen o to to tam profesionalne zaletovat a prispusobit tomu taky vuz ale jak uz jsem rikal ten kdo si ten chip chce koupit je si snad toho vedom pac tohle me fakt rociluje, vis jak se rika NEUC ORLA LITAT...............
jinak nic proti tobe ale nemusis je tady hned vsechny strasit.
Ford Probe GT 2.2Turbo
Mazda 626 2.2Non turbo :(
Pan je spisovatel....no ja to myslel dobre...Hodne stesti
Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24)
Fiat 126P ”Kuřinec” zatim NON TURBO
Nejezdím rychle,létám nízko...
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw
Nejezdím rychle,létám nízko...