logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
GAME OVER !:(
Whoever Offline
#1 Vloženo : úterý 3. září 2002 15:57:30 (UTC)

Milí přátelé,

vzhledem k tomu, že se ze mě stává nezaměstnaný student, jsem bohužel nucen prodat své Probátko. Místo toho, abych ho živil, budu muset totiž začít přemýšlet, jak uživit sebe...
Takže - protože tu čtu různé poptávky - kdybyste někdo měl zájem (neobo věděl o někom, kdo by zájem mohl mít) o červené P2 2.5 GT 1994 - myslím, že v teď už v bezvadném stavu s několika vylepšeními (jako jsou filtry, redukce katu, folie, výfuky) - tak se mi určitě ozvěte. Díkec...

For Marauder: Ahoj, prosím tě, napiš mi, kdy a kam si mám přijet pro ty 3.000,- Dík.

For Koudy: Můžeš mi prosím napsat, kde přesněji je kód té barvy? Jediné číslo (kromě VINu), které jsem našel, je Q KL 16 - ale to je na nějakém plastu...:( Taky bych potřeboval vědět, jestli mi tam ten boční plast dokážeš nějak přichytit ”na počkání”, protože jsi myslím minule říkal, že u toho nejsou ty clipy.. Takže jestli tam mám jet ještě s někým a dvěma auty. Nemám rád MHD...:)

Díky WHO:)

_eXplorer_ Offline
#2 Vloženo : úterý 3. září 2002 16:01:43 (UTC)

Jestli sháníš kódy barvy, tak jsou na Performanceprobe, všechny a i podle VINu.

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Koudy Offline
#3 Vloženo : úterý 3. září 2002 20:54:39 (UTC)

Ten plast ti nepřichytim na počkání, když tam nejsou klipy a navic jsem ho dával Marauderovi tak před 4 měs., když si od nás odvážel všechny věci co tam měl ”pohozený”. Máme tam jenom tu boční lištu.
Kód barvy je na štítku na motorový stěně co odděluje interier. Kód mojí modrý barvy je ”MQ”, takže bude vypadat nějak takhle.

Koudy
94 Blue GT
Koudy
94 Blue GT - kdysi :-)
01 L.R.Disco TD5
(nejede jako P2GT - ale zase projede všude)
Whoever Offline
#4 Vloženo : úterý 3. září 2002 21:30:24 (UTC)

Okay, takže je to ”EZ” - dle www.performanceprobe.com (Díky _eXplorer_). Tak až uvidíš Maraudera, tak z něj prosím zkus ten plast vytáhnout a pošli to i s tou lištou do lakovny. Já bych pak přijel a nechal bych Ti tam auto. Díky, ahoj Who

_eXplorer_ Offline
#5 Vloženo : úterý 3. září 2002 23:25:26 (UTC)

Není zač...Wink

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Marauder Offline
#6 Vloženo : středa 4. září 2002 1:10:10 (UTC)

plast bohuzel zádnej nemam pokud mi ho dal Koudy do auta tak se ztratil protoze ke me se zadnej nedostal, jeste se zeptam kolegy zda ho nekde nepropil, jo a Ty se stav maximalne tak pro brzdic, kdyz si tu tak pred mesicem vyskakoval jak ho chces atd tak jsem Ti ho vyhrabal, takze tu je a az pojedes napis predem SMS zdar ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Whoever Offline
#7 Vloženo : čtvrtek 5. září 2002 13:10:43 (UTC)

No, z toho plyne ponaučení: nikdy nic, milé děti, neplaťte dopředu. Nedočkáte se toho ani po půl roce...

For Marauder:

Doufám, že se ten plast někde najde. A jestli ne, doufám, že budeš natolik solidní, že mi seženeš nový.
A co se týče toho brzdiče, je zajímavé, že to půl roku nejde, a najednou, když se zmíním o penězích, tak to jde během dvou dnů. Ale já jsem rád, pořád mám s tím starým problémy, takže si ho od Tebe rád vezmu.

Who

Marauder Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 5. září 2002 21:58:13 (UTC)

Já nevím proc já bych mel být natolik solidní já zádnej plast nemám a ani jsem nemel a pokud ho Koudy daval do auta myho kolegy OK, zeptam se ho, ale to je vse co pro Tebe udelam, stejne poradne ani nevim o jakej plast jde ... a k brzdici - nevim kdo tady minule stropil hroznou scenu, ze mu neberu telefony a podobne, kdyz jsem Ti nabidl prachy chtel jsi brzdic takze ho mas a nevymejslej si neustale nesmysly fakt na Tebe nemam naladu ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Marauder Offline
#9 Vloženo : čtvrtek 5. září 2002 22:02:15 (UTC)

Dodatek - jen aby jsi tu zase neplacal bludy, ze Ti neberu telefony, tohle jsi napsal Ty: A jak to s tím brzdičem tedy vypadá?? Máš ho? a já napsal, at se ozves no a ? samozrejme si se neozval takze to jen pro upresnní az tu budes zase kvákat, ze Ti neberu telefony ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Marauder Offline
#10 Vloženo : čtvrtek 5. září 2002 22:05:13 (UTC)

a mám pro Tebe taky ponauceni - nenachavej nikde nic valet pul roku pokud vim tak ta bocni lista se vali u Koudyho dodnes takze kamarade kdybys nebyl xxxxx mozna bys to dneska uz davno mel na aute ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Jarry Offline
#11 Vloženo : čtvrtek 5. září 2002 22:49:19 (UTC)

Hele chlapci, je to už po několikáté co si tady vyřizujete osobní spory a myslím si, že to dost škodí tomuto fóru. Ocenili bychom, kdyby jste si vyřešili tyto spory osobně nebo po telefonech a neotravovali ostatním fanouškům probáčů život. To je dobrej návrh né ?

Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Marauder Offline
#12 Vloženo : pátek 6. září 2002 0:03:48 (UTC)

Já mu to uz psal minule ae mi pise na email nebo se ozve na mobil asi neumi cist ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Whoever Offline
#13 Vloženo : pátek 6. září 2002 19:37:41 (UTC)

Já to ale vůbec nevidím jako osobní spor! A vůbec se s nikým nechci hádat - vždyť také z větší části nereaguji na Marauderovo dětinské napadání (až teď:-), protože to nikam nepovede.

For Jarry: Ale myslím, že neuveřejňovat tady na fóru postup tohoto problému by byla chyba. Nejde tu o řešení osobních problémů, všechno se to velice týká všech členů klubu. Všechny by mělo zajímat, co se může stát, když se rozhodnou svěřit své peníze a důvěru Marauderovi a Koudymu. Co důležitějšího by se tu už mělo řešit?

For Koudy: Mohl bys prosím napsat, jak to tedy přesně bylo s tím plastem? Nechci něco vyčítat někomu nepravému (ať už Marauderovi nebo Tobě), když nevím, jak to bylo.

Pro všechny (protože si myslím, že by Vás to zajímat mělo): Zaplatil jsem několik tisíc za plast, který Marauder přivezl a dal ho Koudymu, který ho měl nechat nastříkat. Pak se ten plast ale někde ztratil. Vzhledem k tomu, že Koudy má regulérní a oficiální servis, tak si myslím, že je logické, že za to někdo (ten, čí to byla vina) musí nést zodpovědnost. Jestli to tady tak nefunguje, tak mě prosím někdo poučte...

Díky, Who

Guest
#14 Vloženo : neděle 8. září 2002 21:42:56 (UTC)

For Who: nevim nechci se do toho michat protoze je to mezi vami a ne mezi Tebou Koudym, Marauderem a zbytkem klubu, to je blbost, ale kdyz si to tu procitam jedinej kdo detinsky reaguje jsi TY a nikdo jinej. Nevim jak ostatni, ale ja jediny co muzu Marauderovi a Koudymu tak vyseknou velkou poklonu, ze se o me a i o ostatni tak staraj, nikdy na me ani jeden zadnej podraz neudelali takze osobne jim verim vic jak na 110%. Kazdopadne se priklanim k tomu aby jste to resili po emailech, me ani ostatnim do toho nic neni ....

Koudy Offline
#15 Vloženo : pondělí 9. září 2002 22:14:11 (UTC)

Jak je to s plastem si můžeš přečíst nahoře - už sem to psal...
Je fakt, že ten plast se tam válel dost dlouho a přivezl ho i s boční lištou Marauder, je taky fakt že si několik hodně měsíců nebyl schopnej dodat mi kód barvy aby se to nastříkalo, je taky fakt, že máme ragulérní servis a v tom případě je taky fakt, až přineseš zakázku kde bude napsáno že ten plast u nás máš, tak pak dle tvých slov ”za to někdo bude nést zodpovědnost” - když chceš jít do detajlu s oficiálním servisem !
Je vážně super, že sem se do toho mohl připlést...

Koudy
94 Blue GT
Koudy
94 Blue GT - kdysi :-)
01 L.R.Disco TD5
(nejede jako P2GT - ale zase projede všude)
Whoever Offline
#16 Vloženo : úterý 10. září 2002 1:27:21 (UTC)

For Blitz: Takže když se snažím dopátrat zmizelého plastu za pět litrů, tak je to dětinské? Možná máte všichni na rozhazování, ale pro mě je 5000,- holt dost peněz..

For Koudy: No, nepamatuji si, že bys mi vůbec nabízel nějaký zakázkový list, jak bývá u ”regulérních servisů” zvykem. Každopádně máš ale pravdu, že mi to trvalo hodně dlouho, to je fakt.

For Marauder: Tak co, nenašel se - ten plast?

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.