Zdarec chlapi. Tak znáte mě tady jen chviličku. Rozprodávám díly ze svých byvalých mazlíků, se kterýma jsem se dost natrápil.. Trochu to tu rozepíšu. 2 roky nazpět jsem vybíral čím pak si budu vozit prdel. Na výběr jsem měl citroen ZX a nissan sunny. V té době jsem vůbec něvěděl že nějaké probe existuje..
Na netu jsem ale objevil nádherné GT ročník 1991, černá barva, lehký tuning, nádhera. netrval ani týden a už číhalo před barákem. Mělo sice pár much (rez, brzdy atd) Ale motor byl špičkový, turbo taky. (teď ho má no_namE303... Tak pěkně se o něj starej :) No netrval ani den a napálil do mě nějaký ožralý debil ve škodovce, takže pech jak prase. Auto skončilo na ND. Hned jsem se začal ohlížet po novém. Sehnal jsem po pár měsících v Praze od jedné ženštiny. Za 15tis, velmi dobrý stav. Prý ho nemůže prodat. Jsem se nedivil, když zamlčovala zadřené turbo. Ale i přesto jsem ho vzal, pač bylo krásné. GT 1991 červené barvy.. údajně rozvody dělané, brzdy dělané, atd. Jinak bezproblémový vůz.. I se zadřeným turbem jsem jel po D1 180km/h. což ušlo :D No hned doma jsem zjistil co je autíčko zač. Po menším dešti u spolujezdce rybník, zadní brzdy KO. Auto dostalo nové turbo. A jezdilo se dokud nepřišla zima. Po zimě když jsem se dostal do garáže. a začal jsem chystat novou STK. Nastal šok, přes zimu prasky obě přední péra, to do dnes nechápu, pod plastovými prahy nebyl snad žádný plech,nosníky drť, jen rez a zbytky barvy.Podlahu tvořil snad jen koberec a asfalt. Rybník způsobil, že auto bylo celé plesnivé.. sedačky, pásy. Odešla řídící jednotka, motor začal slábnout, olej začal mizet po galonech a už to šlo do pekel. Takže ze smutkem tu mám druhé auto na ND.
Probe už jsem nechtěl ani vidět ale pomocí no_name303 a vašeho nekamáráda Dana Menšíka jsem se rozhodl opět pro probe. Známý do svého LX narval neskutečně moc peněz a i přesto se toho chce zbavit snad za cenu šrotu Takže do léta stojí probe u mě. Udělám pár oprav a chci jezdit na srazy. Lx sice není žádný zázrak, ale prozatím stačí. GT samozřejmě taky plánuju. K první generaci probe mám moc kladný vztah... Takže doufám, že mě příjmete :)