logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Marauderovi
Guest
#1 Vloženo : středa 28. srpna 2002 23:23:09 (UTC)

Jee, to jsem necekala takhle rychle. Promin, pisu bez carek a
hacku, jsem do Vanoc v Anglii jako aupairka. Jezis, ono existuje
vic druhu? Ja jich zatim videla jen par, ale vsichni se mi
strasne moc libili. Nejlepsi by byl turbo diesel, tak 1.8 ci min,
jestli to jde. Mel by byt bez tuningu, protoze bracha se mi s nim
chce vyradit sam. Jinak by byl nestastnej. Nemel by byt zas az
moc starej. A cena? Ja vubec nevim, za kolik se da sehnat slusny,
aby neco vydrzel, skoro novy. Ale jsem pristupna tak do tech
120ti tisic. Sice bych si musela pujcit, ale snad bych pujcku
dostala. Jinak kdyz sezenes do 100 a min, bylo by to to
nejuzasnejsi, co kdy pro me kdo udelal. Ja jsem se do toho auta
uz totiz stihla zamilovat. Asi mam klucici geny, nevim. Nevis,
proc se nemuzu dostat na tu inzerci na tech strankach? Jinak Ti
hrozne moc dekuju za pomoc. Jsi jednicka, ze ses mi vubec
ozval.Zatim papa Ala
PS:Na Tvuj mail mi to neslo poslat, tak jsem musela takhle, promin

_eXplorer_ Offline
#2 Vloženo : čtvrtek 29. srpna 2002 0:25:18 (UTC)

To jsis vybrala toho pravýho na rady...OhMyGod Jinak jestli píšeš o Probe tak to nesežene nikdo 1.8i a ještě k tomu Diesel BigGrinBigGrinBigGrin

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Marauder Offline
#3 Vloženo : čtvrtek 29. srpna 2002 2:27:51 (UTC)

dobre expo doporuc Aje Probe, problem je, ze ona chce dvojkovy chi chi a ne takovej bílomodrej pekác u kterýho clovek neví zda to není ponorka nebo neujel alegorickej vuz ...

a nez zacnes urazet tak si uvedom, ze ja jezdil v Probe v dobe kdyz Ty sis hral v uhláku na horníka ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Barbora Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 29. srpna 2002 11:12:04 (UTC)

jestli se mohu vmísit (bez urážek a napadání)
Aji musíš se rozhodnout, opravdu dobrou dvojku nesešeneš pod 120(převážná většina 93-95 r.v.), naše ”starší” do 92 výroby seženeš kolem 60-70 ve slušným stavu, jen je tady problém, že pár lidí se tímto baví už pěkně dlouho a nemůžou v republice nic vhodnýho najít. nebo si nechat dovést. Jen bych chtěla upozornit na automaty, ten má jen jeden člověk u nás v klubu - nedoporučovala bych tuto volbu... viď _exo_
PS: Vyhrazuji si právo na můj vlastní názor! Děkuji, jinak o tech. par. poradí víc mara
mám 91 a jsem s ním max. spokojená - nebýt zvedlé, již opravené haubny tak v poho....,Smile

Bishoppe Offline
#5 Vloženo : čtvrtek 29. srpna 2002 11:34:08 (UTC)

za 120 koupis slusny P2 2.0 litr. Problem je ze tihle, (snad jen nekteri), nafuceny GTeckari (2.5l) tomu rikaji polovicni PROBE nebo delfin. Ja za 110t koupil sracku, ale prej se da sehnat ”slusne”. Jinak ja ted tedy jdu taky do GT, ale z trochu jinych duvodu, nez je vzhled auta.

Marauder Offline
#6 Vloženo : čtvrtek 29. srpna 2002 14:26:21 (UTC)

Mystifikujes, koupil jsi sice 2,0l, ale BASE coz je znacne jiny Probe nez GT nebo SE - jiny plasty atd ....

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Bishoppe Offline
#7 Vloženo : čtvrtek 29. srpna 2002 14:30:41 (UTC)

jasne, ja zapomnel, to je vlastne uplne jine auto....

_eXplorer_ Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 29. srpna 2002 16:50:08 (UTC)

A to jsem chtěl přestat s těma hádkama ale na fárokáru jsi mi šahat neměl! To ne! Ty ne!AngryAngryAngry

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Marauder Offline
#9 Vloženo : čtvrtek 29. srpna 2002 22:11:25 (UTC)

Fárokáru ? myslís ten modrobílej nesmysl v automatu ? Jojo to je fakt neco a ten nazev Viper pruhy, kdyby jsi trochu znal auta tak bys vedel, ze zadny Viper pruhy neexistujou ... jo faro a k tomu automat to jde vazne dosebe ....

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
_eXplorer_ Offline
#10 Vloženo : pátek 30. srpna 2002 0:46:10 (UTC)

Já už z tebe snad f.u.c.k. ulítnu Tongue. Nemysli si já znám auta dost dobře! _vIper_ pruhy se tomu jen řiká, protože Dodge Viper je jediný auto který se dá s pruhama objednat už z fabryky! ThumpUp A automat a s fárem jde i k sobě, klíďo přijeď do Kladna a já tě svezu s otcovim MB E330 CDI, to teprve poznáš jaký to sledovat z toho tvýho banzínovýho 2.5 24V, jak mizí hvězda v dáli od startu! A moje _vIper__pRobe_ (ať se nechlubim jen cizím peřím) dnes dalo na frak TDi VW Passat, kterej má jak asi víš větší výkon! A proč, no protože ten šofér ať se snažil jak se snažil (a toho znám a je to dobrej šofér) nedokáže tak přesně podle potřeby a tak rychle řadit bez toho aby musel pouštět plyn a přeřazovat, já jenom držim plyn a plynule bez ztráty výkonu rozjedu. Navíc on začal gumovat protože má náhon na předek jako já ale moje autí to neudělá, protože si dá tolik výkonu co potřebuje na plynulej rozjezd bez kravin okolo! Navíc asi nevíš ale u 89 automatu je přepínání POWER/NORMAL módu a můžu řadit i manuálně, takže to neni nudný auto. Jde o to vyzkoušet!Wink

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Marauder Offline
#11 Vloženo : pátek 30. srpna 2002 2:04:03 (UTC)

Jen u Viperu ? ha ha ha znás auta fakt dokonale a co taková Shelby Cobra ? hmm to Ti asi nic neríká, to bylo vubec první auto s temahle pruhama a sériový ... Merit výkon 330 a 2,5l V6 Probe je nesmysl a automat na to nemá vliv a pokud si myslís, ze jsi predjel Pasata jen proto, ze mas automat tak jsi asi silenec, A, pokud zacal gumovat neni to dobrej ridic, ale pako B, automat nikdy neprerazuje tak rychle jako manuál staci se mrknout na zrychleni dvou naprosto stejnejch aut jedno s manualem a jedno s automatem vetsinou vterinovej rozdil v neprospech automatu ... C, porovnavat diesel s benzinem byt ma vetsi vykon je dalsi pekna blbost ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
_eXplorer_ Offline
#12 Vloženo : pátek 30. srpna 2002 9:23:47 (UTC)

Nejde o to že srovnávám 330 a 2,5l ale vo to že může bejt 2,5t auto (možná má víc) s automatem, pěknej závoďák. No to nemá cenu ti to vysvětlovat. No to je jedno, máš stejný řeči jako všichni škovkáři okolo. Pomlouváte co nemáte do tý doby než to nemáte taky.

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Marauder Offline
#13 Vloženo : pátek 30. srpna 2002 10:04:36 (UTC)

Promin já auta z automatem znám az moc dobre mel jsem ho ve firme, jo na jezdeni po meste super, ale neuznam a to nikdy, ze by sportovni auto melo mit automat to je proste nesmysl, s automatem umi jezdit kazdej nic na tom neni, ale jezdit dobre s razenim vyzaduje uz uplne neci jinyho nez plnej knedlik na plyn a svete div se ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
_eXplorer_ Offline
#14 Vloženo : pátek 30. srpna 2002 10:35:51 (UTC)

To je možný, ale bacha, vono jezdit s automatem neni zrovna moc easy, musíš si vycvičit gryf v noze protože tam se řadí nohou. Kdo jezdí s automatem že to zahamtne a za hodinu jízdy nohu sundá a vyleze z auta, tak to neumí a pak si stěžuje jak ty automaty žerou. Jo a Probe 1. jenom jako sporťák vipadá BigGrin

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
eiffel Offline
#15 Vloženo : úterý 8. prosince 2009 13:28:42 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
hej, kdo má na klubu dieselové probe? :D

Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.