Je to pravda a verit mi muzes, ale JISTOTA je JISTOTA... Ja bych si to osobne poslechl. Ale zalezi na tobe. Na druhou stranu, nerad bych se dostal do pripadneho sporu, neb se nejedna o vec, ktera by byla primo moje a tudiz nemuzu nest odpovednost za pripadne reklamace. Chci rict, kdyby se COKOLI STALO, byt to muj motor - resim to vracenim penez atd... ale tady rucit nemuzu ja, ale dotycny prodejce.
Jen at je to jasne. Samozrejme o zadnyho podvodnika nejde, ja jen pisu nejhorsi scenare aby bylo jasny, co se muze stat (byt verim ze nestane)
Ja osobne koupil motor i s vrakem auta tak, ze ten motor tam byl vrazeny, ale nezapojeny - takze naslepo. Nastesti slape jako hodinky, ale kdyby nejel, nevim co by bylo. Milej pan mi totiz pak prodal jeste jedno auto a k tomu mi dodnes nedodal DOKLADY - pak zrusil svuj telefon...
Takze jsou LIDI a LIDI - proto je vyhoda, kdyz ten motor vrci a kupujici si jej poslechne. Skoda toho nevyuzit - ale je to CISTE NA TOBE :o) (zase 400km nebo jak to mas daleko chapu no...)
THULLO
2,0 (tyrkys 95)EX, 2,0 (red 95)EX, 2,0 (dark blue 95), 2,0 (red 96)EX, 2,0 (black 96)
2,5 V6 (red 93), 2,5 GT (purple 94)EX, 2,5 V6 (tyrkys 95), 2,5 V6 (red 96)DEATH, 2,5 V6 (grey 96)EX, 2,5 V6 (black 98)EX, 2,5 V6 (vinered 98)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb