Zdravím Vás po delší době...
For Koudy: Tak moje červená jest červená základní, tudíž tam žádné kódy už neuvádějí. Stačí to takhle? Takže mohl bys mi ten poddveřní plast spolu s lištou poslat do lakovny? A kolik to asi tak bude stát? A mám ještě jeden problém: vyskakuje mi tyčka stabilizátoru z toho pravého jako že kloubu či co to je... když ji tam vrazím zpátky, tak to za chvilku znovu vypadne a dělá to pod autem hrozný kravál. Bude se muset koupit celý stabilizátor? A k čemu to tam vlastně vůbec je?:)
For Jirka T.: Podle čeho se vůbec pozná, že je někdo členem klubu? Probe 2 vlastním a členské poplatky jsem zaplatil, tak proč nemám přístup do tajných katakomb členských stránek?:-) Ne že bych na tom nějak lpěl, jen mě to zajímá.. Četl jsem si zpětně příspěvky za dobu, co jsem tu nebyl, a byly tam návrhy, aby se uveřejnili jména těch, kteří nezaplatili. Proč je nikdo nevyslyšel? Myslím, že by bylo dobré vnést do toho všeho trochu jasného světla..
A když už jsem u těch financí:
For Marauder: Vyčítáš tu lidem, že neplatí poplatky, ale to, že jsem Ti už v listopadu (více než před půl rokem) dával 3.000,- na zadní brzdič a už nevím kolik na přední brzdové destičky, to Tě očividně moc nevzrušuje. Ze začátku jsi mi psal, že to vozíš někde v autě a později už jsi nebyl zrovna moc k sehnání... Vím, že jsi mi v začátcích s mým autem hodně pomohl a také si toho cením, ale tohle už mě moc nebaví (myslím, že je to docela pochopitelné) a rád bych z toho někdy něco viděl, ať už peníze nebo materiál...
Díky Vám všem za odpovědi...
Ahoj Who