No jo,ale záleží kde ty hidky nacpeš,jestli je nacpeš do origo paraboly ,která ti vytváří lom světla,tak to relativně seřídit jde,ale když je nacpeš do těch čirých kde není lom světla žádný ,tak to jet proti tobě musí být peklo,a ty teda seřídit nejdou,co jsem viděl,tak akorát to svítilo jako dalkové prostě všude kolem jen ne kde by mělo.
Ale nikomu to neberu,pokud mi tim někdo nevypálí oči,tak ať tam má třeba ultraxenon,nebo 200w žárovku,jde jen o to to správně seřídit,coč u těch čirých neuděláš ani za nic,a když je sklopíš moc,tak nebudou zase svítit dostatečně daleko..
no holt si člověk nevybere,ja chápu že každý jsme omezený určitými financemi a nemůže si každý dovolit přestavbu na origo xenon,tak dělá jak může..
Já osobně z vlastní zkušenosti měl taky čiré s lupou.Svítilo to na prd,tak říkám koupím silnější žárovky,no a nic,tak jsem se naštval a dal jsem zpět origo lampy a žárovky osram Nightbraker s 30% svítivosti navíc a ejhle,zase vidím.Nejde to srovnávat s dnešními vozy,ty svítí mnohem lépe.
No a někdo zase dává na estetiku jako třeba Thullo,vadí mu že to svítí žlutě,tak tam prdne zase 100w a bude svítit bíle,ale žádný zázrak to teda není.
Ford Probe II 2.5 V6 GT (OPC Blue) - ....Radši mrtvý než druhý !!!....