tohle je fakt velmi zajímavý topic, některé příběhy jsou suprové.
Já jsem se už od mala zajímal o auta, měl přehled o všem co jezdí na slilnicích, dokonce i po zvuku jsem věděl co nám jede pod okny. Dneska už to moc nějde, protože skoro každý má pod kapotou turbo kamna.
Když mi bylo kolem 12, tak sem se už nemohl dočkat až budu mít řidičák. A v hlavě už bylo spoustu nápadů. Taky jsem ”objevitĺ” tuningovou scénu a mým oblíbeným se stal film Rychle a Zběsile
. Taky jsem měl vysněné auto - Š. Rapid a na něm spoustu úprav.
Pak už jsem měl papíry a začal jsem vydělávat a už mě nebavilo dolejzat za taťkou, aby mi pučil auto. Měl sem v oku mrkací Celicu, protože se mi strašně líbili vyklápěcí světla a bezrámová okna.(Asi i kvůli Knihght Riderovi)
Na netu jich bylo plno, ale stáli kolem 70+ kč. Tak sem si říkal, že by nemusel být špatný i jiný sporťák. Takže klasika CRX, Eclipse, Prelude. A pak už sem nevěděl co, tak si říkám co třeba Ford. Jakmile jsem spatřil první Probe 2, tak jsem z něj nemohl spustit oči. Krásný velký sporťák, super motor...však víte
Myslím, že to byl jeden z Thullových kousků.
A začal muj hon na probe. Vyhlídnul sem si jedno v Opavě, ale v den kdy sem se rozhodl tam jet, tak zmizelo. Další v pořadí bylo jedno černé v F-M, ale to mě vůbec nenadchlo. Měl chudák toho hodně za sebou. A pak se to stejný Probečko objevilo v Otrokovicích. Po první projížďce bylo vše jasné. Tak sme vyjeli vlakem tam a Probečkem zpátky.
Nikdy jsem nechtěl mít auto, kterých jsou na Tuning srazích i na silnicích miliony. Všechny ty Civiky, Golfy a škodovky nejrůznějšího typu.
A nad všemy naftaři a vyznavačí nízké spotřeby v okolí, kteří kroutí hlavou nad mou V6 mávnu rukou s tím, že kdo se bojí nesmí do lesa.
Jsem hrdý na to že jsem majitelem tohoto skvělého auta i členem tohoto klubu.