logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
N.M.T. Engineering
Wesker Offline
#1 Vloženo : středa 28. ledna 2009 22:53:26 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Kolik autoservisu je,do kterych by ste si dali Probecko? Ja bych ho nedal nikam,pac je jich jen par,co ty autka znaji.A tak vznikl dalsiSmile N.M.T. Engineering. Delame vsecko co smrdi Japonskem,ale nepohrdneme ani EvropanemSmile A hlavne se k nim chovame jako ke svym vlastnim,coz jini moc neumi. A taky se daji u nas koupit za dobre ceny i origo dily. Kvalita prace a dilu je testovana na autodromu v BrneSmile

Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24)
Fiat 126P ”Kuřinec” zatim NON TURBO
EX Škoda Rapid 1.5 100 HP
Nejezdím rychle,létám nízko...
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

eiffel Offline
#2 Vloženo : čtvrtek 29. ledna 2009 8:56:14 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
já jezdím jen do jednoho servisu, kde jim věřím, v servisu jsem se zezačátku pákrát spálil, tak jezdím k ověřené kvalitě.

#3 Vloženo : čtvrtek 29. ledna 2009 15:19:31 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
A vo tom to jeWink

Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24)
Fiat 126P ”Kuřinec” zatim NON TURBO
EX Škoda Rapid 1.5 100 HP
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

madaros Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 29. ledna 2009 15:23:03 (UTC)

Já auto dávám do tohodle servisu,sice na opravy musim čekat a dělam si je většinou sám nebo s pomoci bratromechanika,ale zase sou levný a o probátko se postaraj :)

ale je pravda,že kdybych měl za servic probesa platit,tak všechno to co sem na něm dělal a ještě je potřeba udělat bych finančně jako student neunes a to auto bych si dovolit nemoch,mám ho jen díky tomu že si to servisuju na zahradě..

Jinak přeju mnoho úpěchů, tohle je ale zrovna odvětví kde bude práce vždycky,boura a rozbíjí se auta pořád :)
Fazda PROBE 2.0i, 1994, kitt car project
PachezZ Offline
#5 Vloženo : úterý 3. února 2009 13:04:37 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Pritelkyne otec ma autoservis takze asi tak... delali mi tam tu poloosu kdyz to jeste nebyla pritelkyne :)
jo a nova pritelkyne vysvetluje nedostatek casu takze se moc nevenuju ani autu, ani navstevam tady...

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.