logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
repro
Guest
#1 Vloženo : čtvrtek 15. ledna 2009 12:20:21 (UTC)

Čau, sice jsem už pročítal diskuzi, ale každej řikal něco trochu jinýho. Chtěl bych vyměnit repro,ale jen tak jak to tam je, teda do dveří a zadky. Tak bych potřeboval vědět, než polezu do toho mrazu, jaký jsou teda zkutečný rozměry těch repráků. mam rok 94 a četl jsem, že tam jsou buď 13, nebo 16 a zadek 5x7? Tak jak to teda je? Předek bych chtěl určitě 16.. a zadek asi 6x9.Jo a jak se tu píše, tak že se do předku nevejdou moc hluboký? Je 6 cenťáků moc? Já s ve tom tak nevyznam. Počítam, že by se vzadu musely ty díry vyřezat, tak by mě zajímalo čím? Spíš mi jde ale o ty konkrétní rozměry,ať vim, na čem jsem. Řezání bych potom řešil se známejma.

Morbi Offline
#2 Vloženo : čtvrtek 15. ledna 2009 14:42:56 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Mně zase nejde vepředu jeden, tak bych si rovnou i nějaky koupila, ale ani nevim, jak to rozmontovat, kazdopadne jestli nekdo vite, jake tam jsou?

Guest
#3 Vloženo : čtvrtek 15. ledna 2009 15:02:56 (UTC)

Jo to rozmontování bude taky zajímavý, já teda chápu, že těm techničtějšim to může připadat směšný, ale co jsem tam tak koukal, tak co šlo jsem rozšrouboval,ale stejně jsem měl pocit, že když to budu chtít fakt sundat, tak něco urvu a to jak předek, tak zadek. :-D

Pepa Střecha Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 15. ledna 2009 15:42:40 (UTC)

Nic neurveš, jen vepředu dej bacha v té chlepaté přihrádce je taky šroub a blbě se hledá... ale myslím, že je hodně vepředu a spíš dole... A právě kvůli tomu koberečku není vidět...

Black GTC 1993
Renault Trafic 2008
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Black GTC 1993
Chrysler 300C Touring 2006
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
eiffel Offline
#5 Vloženo : čtvrtek 15. ledna 2009 18:44:52 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
ty zadní repro doporučuju koupit v origo rozměru. Dají se sehnat i tady a ty přední maj asi 15 cm, taky doporučuju origo rozměr.
Tyhle atypy vedou tady http://www.rapid-autohif....asp?lngDepartmentID=83

Odpadne řezání a koupíte kvalitní repro v origo rozměru

#6 Vloženo : čtvrtek 15. ledna 2009 18:48:17 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
přímo 5x7 http://www.rapid-autohif...epartment-37-5-x-7.html

ještě jedna věc, to řezání bych moc nedoporučoval, protože tam jsou nosné prvky karoserie a to by se nemuselo vyplatit

Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.