logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Prevodovka
Guest
#1 Vloženo : pondělí 22. prosince 2008 3:04:11 (UTC)

Cau tak po dani motoru dohromady kdy jsem jeste musel znovna sundavat hlavu kvuli strzeny svicce tu mam dalsi neprijemnej problem a bojim se ze zas budu muset asi po 5 vyndavat motor kdybych to tu vsechno napsal nikdo mi neuveri. No zkratka muj dalsi problem : Asi prevodovka v prdeli ze zacatku nesla zaradit zpatecka , slo to tam pres zuby coz jsem typoval na spojku.
Po dalsim popojizdeni s autem z garaze a po dvore se to postupne zhorsovalo postupne prestaly jit zaradit i jiny rychlosti.Po te neslo se zkoro rozject jako by se tam neco pridiralo motor sel do tahu auto stalo pak jako by v ni neco povolilo a auto vystartovalo.Ted uz je zablokovana uplne a motor s ni neotoci ani s kolama ve vzduchu.
Napada nekoho mozna pricina ? nechapu ze odesla z niceho nic .V tom vraku odkud jsem ji bral sla v pohode a najednou po najeti celkem tak 1km se uplne zhroutila.
Asi budu muset zas vyndat motor a poslat tam jeste jednu co mam s chlazenim. To by mne taky zajimalo kastli do ktere to davam mam i s kabelazi z roku 89 takze tam konektor na cerpadlo nebude jak mam kdyztak udelat spinani cerpadla ? hned po klicku nebo se zapina automaticky nejakym termostatem primo v nem ?

Diky

white power Offline
#2 Vloženo : pondělí 22. prosince 2008 13:01:45 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Já bych to udělal asi přímo po sepnutí klíčku a jestli je v čerpadle nějakej termostat tak ti to bude spínat se zpožděním, když tam dával převodovku z 92 tak sem se na čerpadlo vyprdnul a žádný chlazení tam nedával.

Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Guest
#3 Vloženo : středa 24. prosince 2008 7:24:41 (UTC)

Tak nakonec jsem vazne musel vymenit prevodovku takze opet vyndat motor.
Dal jsem na tebe a to chlazeni jsem tam nakonec nedal.
Akorat mne tady doceka mrzi ze moc reakci jsem nedostal prijde mi to tady docela mrtvi. To uz tak malo lidi ma P1 ?
Guest
#4 Vloženo : středa 24. prosince 2008 7:29:10 (UTC)

Jeste jsem se chtel zeptat ted zprovoznuju elektroniku nevi nekdo ten panel co hlasi poruchy malo benzinu atd u zrcatka kam je zapojenej ? ma nejakou svoji extra ridici jednotku ? sviti mi tam uplne vsechno dokonce i veci ktere mam v poradku
Diky
eiffel Offline
#5 Vloženo : středa 24. prosince 2008 9:50:51 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
je pravda, že moc lidí jedničku nemá, ale jen tady ne klubu.

Prostě sem chodí lidí z nějakýho neznámýho důvodu málo...

#6 Vloženo : středa 24. prosince 2008 12:39:59 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Já bych řek že když se sem podívá někdo kdo jedničku má a vidí že je fórum kolem P1 skoro mrtvý tak ho to odradí sem něco napsat, takže asi jediný co se pro to dá udělat je nebát se sem něco napsat a časem se tady určitě oběví spousta novejch lidí.

S tím panelem ti asi neporadim, ale neřek bych že to má svojí ř.j.

Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
opečko Offline
#7 Vloženo : úterý 13. ledna 2009 21:25:36 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
to.bobr popiš lokalitu ve který plaveš
to.WP možna tady je mrtvo ale dobrych rad
neni nikdy dost dik.

Marek 626 P Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 12. března 2009 23:06:51 (UTC)

Dnes jsem vyndal agregát z černýho a sundal převodovku od motoru,je na ní mimo spínače zpátečky ještě jeden spínač,ze spodu.Co a na co to je?Čidlo neutrálu???Víte někdo??? Dráty buď upadly nebo je někdo urval.Je to r.v. 90

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (3)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.