logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Čidlo horní úvratě
Guest
#1 Vloženo : čtvrtek 13. listopadu 2008 19:07:17 (UTC)

Tak já bych také rád konečně přispěl něčím přínosným...
Nestartovalo mi Probečko, vyměnil jsem rozdělovač a zase jezdilo... jenže po měsíci zase nestartovalo, bylo skoro měsíc uvězněné v podzemních garážích s nemožností odtahu, a já nemohl přijít na to proč...
No a pak můj servisman přijel do garáží, otevřel motor, šáhnul shora vlevo od motoru, vytáhnul konektor čidla horní úvratě, rozpojil ho, prostříkal kontaktolem, zapojil... a já měl probečko opravený za 30 sekund!!!
Takže pokud vám probečko nestartuje, zkuste nejdřív tohle, než začnete myslet na nejhorší :-)

Coolgrey

Guest
#2 Vloženo : čtvrtek 13. listopadu 2008 19:20:44 (UTC)

Zdarec to je dobré :) já mám problém s tím potřeboval bych Schíma jak sladit vačky s Klikovkou jak jsem motor rozdělával tak jsem si to neoznačil.. tak jestli by mi mohl někdo poradit :) .. prosím nechcu to zvrtat když jsem si koupil novou kliku Díky

Wesker Offline
#3 Vloženo : pátek 14. listopadu 2008 19:42:16 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
No ono tam sou znacky na vackovych kolech,takove jakoby dulciky,musis je natocit proti nalitkum na krytu za vackovyma kolama.A na klikovce kdyz nasadis zubate kolo tak je tam taky dulcik a na bloku je sipka,tak zase proti sobeWinkA hlavne to pak nezapomen nekolikrat protocit klicemSmileSice kdyz se sekes o zub,nic se nestane,akorat to bude mit kurevsky zvukWink

Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24)
Fiat 126P ”Kuřinec” zatim NON TURBO

Nejezdím rychle,létám nízko...
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

Nejezdím rychle,létám nízko...
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.