logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
AirBrush
Lukas Offline
#1 Vloženo : čtvrtek 22. května 2008 23:21:03 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Všechny Vás zdravim,jen tak pro zajímavost, poslední týden sem byl svědkem jak se postupuje při airbrushi... Jedna kamarádka se tomu věnuje při VŠ, je to její první velkej výtvor, naštěstí to pokusný auto je její Smile , docela se s tim vyblbla a myslim si že je docela šikovná a povedlo se jí to!!! Koukněte se do alba... Jinak dnes dělala tátovi orla na bok auta (má sice mitsubishi eclipse ale papíry z EAGLE talon...tak proto) a já sem si na ní vymyslel že chci americkou vlajku na střechu auta tak aby to vypadalo že vlaje (když mam to americký auto), teprve mi bude dělat návrhy...BigGrin
http://lukypery.rajce.idnes.cz/AirBrush/

lukypery
Ford Probe V6 24V 93
Bright Calypso Green
Lukypery
Ford Probe 24V 1993
Bright Calypso Green
Brakes RX8
Lukypery Bodykit
http://lukypery.rajce.idnes.cz/
PachezZ Offline
#2 Vloženo : čtvrtek 22. května 2008 23:30:24 (UTC)

Ta kapota je bomba, boky se mi nelibi...
a vecna: kolik to kostuje ?

Chladic Offline
#3 Vloženo : pátek 23. května 2008 0:14:11 (UTC)

tyo šikovná holčina,taky bych si chtěl nechtat takhle počmárat auto,ale ty ceny mě od toho orazujouSad ikdyž se není čemu divit,je to hrozná jebačka s tim
EU FORD PROBE II 2,5 24V GT
r.v 1994

Neberte svuj život vážně,stejně z něj nevyváznete živý ;)
wazzaa Offline
#4 Vloženo : pondělí 26. května 2008 15:53:02 (UTC)

Hehe, vec je to pekna, ale bacha na to, v unii neuznavana a zakazana, takze by se mohlo stat ze i kvuli malemu obrazku dostanes flastr jak krava.Kamosovi kvuli tomu dokonce zabavili auto v nemecku a odtahli do lakyrny aby prestrikali kapotu na puvodni barvu dle TP.To jen tak pro zajimavost :D

PachezZ Offline
#5 Vloženo : pondělí 26. května 2008 19:10:52 (UTC)

no to se mi zda jako slusna blbost...

Tratos Offline
#6 Vloženo : úterý 27. května 2008 0:16:27 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Citace:

a já sem si na ní vymyslel že chci americkou vlajku na střechu auta tak aby to vypadalo že vlaje (když mam to americký auto), teprve mi bude dělat návrhy...BigGrin
http://lukypery.rajce.idnes.cz/AirBrush/

lukypery
Ford Probe V6 24V 93
Bright Calypso Green

Neřekl bych že Probe lze brát zrovna jako americký auto v pravém slova smyslu. Co jsem i kdysi koukal, tak nějaký český klub amerických automobilů (možná ještě starý uscars.cz?) měli ve stanovách Probe vysloveně zakázaný pro vstup do klubu Cool. Jak je to teď jsem nekoumal... To jen na okraj...
T.
Ford Probe 2.5 GT ´93, Praha
wazzaa Offline
#7 Vloženo : úterý 27. května 2008 17:21:06 (UTC)

To PachezZ, no to jo,ale je to tak, mit to samozrejme na aute muzes, ale nesmis se s tim pohybovat po ceste, na vyber moc nemel, bud si nechal striknout kapotu barvou co ma v technicaku, samozrejme bral tu nejlevnejsi,a pak mohl pokracovat jinak nesmel na cestu, mohl to vsak odtahnout na podvalniku.Zjisti si to Kamo o te unii a o Airbrusch, proste Unie to neuznava a na autech to byt nesmi.Nejvetsi diskuze okolo toho byla tusim na idnes kdyz se resil vstup CR do Unie :D to padalo sprostych slov, kazdopadne myslim, ze u nas to nikdo resit moc nebude horsi to bude za hranicema

wazzaa Offline
#8 Vloženo : úterý 27. května 2008 17:32:15 (UTC)

Beru z5, nejde tak o Airbrusch, jak o slozeni barev se kteryma se pracuje, nasel jsem nejake info http://mz-world.wz.cz/re...amp;i=56240&t=56240 tady to borci resili, kazdopadne to s tou kapotou se vazne stalo kamosovi v nemecku

radek Offline
#9 Vloženo : středa 28. května 2008 0:13:20 (UTC)

Je to podle mě blbost barva v TP musi souhlasit na 70% jinak to je jedno, ale co polda to jinej přistup. Tu dobu ledovou ma opravdu v TP a jezdi s tim.

Guest
#10 Vloženo : neděle 1. června 2008 23:07:40 (UTC)

to ze by si to nesmel mit na aute je naprosta blbost ... to by ti mohli i na miste seskubat polepy a podobne blbosti ... a nezapomente ze nemci sou debylove ...neberou ani folie na sklech
radek Offline
#11 Vloženo : neděle 1. června 2008 23:24:36 (UTC)

Je to tak přihlásit to jde možná za pár korun ale jde to jinak vítám Zulu

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.