Dnes jsem mluvil s Fantoninem, jemuz jsem uz naznacil - tak mrknete i vy...
Tady at vis, ze nekecam - jedu si z Ostravy vrchem pres HK do Liberce a v Jicine po ceste jsem v obchodní zone u dalnice zahlidl TOHLE CERNE PROBE - rikam si, to bude to od PUFY - zajedu blize a vyfotim si ho - otocil jsem se, jedu tam a jelikoz jsem se nedostal az k nemu, udelal jsem fotky z parkoviste hned vedle a pres plot. Kdyz jsem chtel odjet, stopli me HLIDACI a at navalim obcanku - a kdyz jsem nechtel tak at jdu s nima, ze jsem na SOUKROMEM POZEMKU a ze jsem si tam fotil areal a jsem prumyslovy spion nebo co a kdesi cosi... Tak jsem sel a dovedli me nahodu, k nejakym lidem, ketri me vyslichali, co jsem zac a co jsem si tam fotil - tak jsem s usmevem na tvari jim rekl, ze jsem THULLO z PROBECLUBU a probe jsem si fotil, neb je to asi jedny znamy z CLUBU a at ji zavolaji, ze bude ona urco vedet, kdo jsem - jak opareny drozd jsem ale zustal, kdyz mi rekli, ze to patri nejakemu MANIKOVI a ze to zadna zenska nikdy neridila :o) No fotky jsem jim ukazal a doslo jim, ze nekecam - tak mi jeste rekli, ze jim tam nekdo auta i vykrada, tak pro to tahle procedura :o) Takze PRAVDA (o pufyne auti) JE TAM NEKDE VENKU :o) hihi
http://www.autohificlub..../5/875631-2-fant0nin-/0
nebo tady
No a dnes jsem projizdel Libercem rano a potkal jsem dalsi probe na parkovisti - tenktokrat kdyz jsem se otocil, ze si udelam fotky, uz k nemu nakracel majitel a dali jsme se do reci - dal jsem mu vizitku a on sam rikal, ze probe ma rok a pul a ze na clubu uz byl zaregistrovany jako B..... (to si uz nepamatuji) takze doufam, ze se ukaze zase - neb jsem mu rekl, ze uz to tam zase zije - BTW - poradis mi prosim (nebo kdokoli) k cemu vede tento podtlak na druhe fotce? Ma to odpojene a jen to saje (celkem dost) vzduch - diky
THULLO
Ford Probe 2,0 16v (tyrkys 1995)
Ford Probe 2,0 16v (red 1995)
Ford Probe 2,0 16v (red 1996)
Ford Probe 2,5 GT (purple 1994)
Ford Probe 2,5 V6 24v (tyrkys 1995)
Ford Probe 2,5 V6 24v (silvergreen 1996)
Ford Probe 2,5 V6 24v (black 1998)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb