J8 bych to uzavřel takhle, pokud se mi ta brigáda nelíbila, nebudu se v tom patlat, protože hovno nějvíc smrdí když se v něm někdo vrtá, vezmu si poučení pro příště a na takovou brigádu se už nepohrnu.
Pokud tam stojíš nasranej, že jsi se nenažral, že jsi se nevychcal, že jsi tam nevojel modelku, tak je jasný, že ta brigáda bude na hovno. Ale pokud tam přijdeš v pohodě, ještě tam jste ve dvou, čumíš na modelky, projedeš se károu a nikdo po tobě nechce nějaký výkony, tak bych to bral jako den, kdy jsem se proflákal, nezapotil jsem se a ještě za něj dostanu litra :D
KLuci nemůžete bejt tak negativní přeci, co budete dělat až budete mít práci kde budete brát sice odměnu mnohem vyšší, ale bude vás jebat šéfka, který nikdo neprotáhl už jak dlouho, protože je hnusnejší než její dědeček, bude po vás chtít nesmysle a ještě k tomu nedostanete najíst a napít? A takhle to funguje ve většině prací, vy dva modelové :D
2.5, V6 řvoun
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9