logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
dálkové ovládání
Pepa Střecha Offline
#21 Vloženo : pondělí 10. března 2008 9:35:15 (UTC)

to madaros: Každej není bastlíř, a moc lidí elektrice nerozumí, takže se nediv, že lidi neodpovídaj, a navíc si nemyslím, že tím, že tady nahodíš největší písmo a ještě v ublíženeckým tónu, někoho přesvědčíš o tom, aby Ti pomohl... A jak píšeš, chceš odpověď od toho, kdo to už dělal...

Black GTC 1993
Chrysler Voyager 2003
Škoda Felicia Roadster 1960

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Black GTC 1993
Chrysler 300C Touring 2006
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
madaros Offline
#22 Vloženo : pondělí 10. března 2008 18:24:24 (UTC)

pepa: neni to ublizeneckej tón.. :-P jenom mi to přišlo divný,že komunikuje jenom pačez..

já to zapojený mám,funguje to v pohodě.. Akorát mě překvapilo to houkání a blikání.. Takže jediný co potřebuju vědět je to, na kterej kabel to kdo zapojil(v podstatě to ale ani na jinej nejde).. Protože sem od nikho zatim neslyšel že by mu to takhle houkalo při odemykani/zamykani..

renni: budu vděčnej za kontakt.. zajedu tam a zeptám se.. snad si budou pamatovat kam to zapojit.. Nebo kde je ta jednotka co zapricinuje to houkani.. Mě jde o to se toho zbavit,protoze to tam je stejne na nic..

Zapojený to mám tak jak to bylo nejjednoduší(a i logický), na kebel kterej jde přímo z jednotky centrálu (z celýho auta je to svedený do jednoho kabelu,kterej pak jde do jednotky)

zamyká to plnejma 12V a odemyká nižšim napětím 2,6V..

Fazda PROBE 2.0i, 1994, kitt car project
Renni Offline
#23 Vloženo : pondělí 10. března 2008 19:22:21 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
p.Knotek fy. Knotronic tel. 602230053

RENNICAR-China+bixenony
Merida-Kalahari 590 RX..
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
sygy Offline
#24 Vloženo : neděle 16. března 2008 20:44:19 (UTC)

Poděkoval(a): 9x
Mám podobný problém, nevý někdo kde se dá ten originál central odpojit, aby to nehoukalo a neblikalo? Já jsem vytahnul u motoru pojistku od klaksonu,a nehouká to, jen bliká, tak by to nemělo mýt vlastní houkačku, ale nemůžu teď zamknout auto, při každým odemčení to spustí a já jak blbec furt odpojuju baterku což je vopruz, tak radši to odpojit a zamykat po staru manuálně...

sygy Offline
#25 Vloženo : neděle 16. března 2008 20:46:30 (UTC)

Jo a dneska jsem měl celej kufr odstrojenej od plastů, ale žádnou jednotku jsem tam neviděl...

madaros Offline
#26 Vloženo : neděle 16. března 2008 22:44:14 (UTC)

me to delalo jenom ten prvni den.. mel sem to jenom na rychlo zapojeny jenom do centralu.. pak sem to dodela tak,ze sem pripojil do toho DO i drátek od zapalovani,aby to nezamykalo kdyz je zaplej klicek, a od ty doby to je v pohode...
Zapojení výstupů na L/UnL sem nechal pořád na tom zeleno/černym drátu co jde přímo z krabičky centrálu..

ale ťuk,ťuk,ťuk, snad to pojede bez problémů.. :-P

jinak tobě hodně štěstí při odlaďování.. Určo bych zkusil tu firmu co poslal renni..

sygy Offline
#27 Vloženo : neděle 16. března 2008 23:37:38 (UTC)

Díky, mám to fakt ňáký pohašený pač zavřu dvéře aniž bych zamykal, a samo to po chvilkách cvaká v zámkách jako by se to samo pokoušelo zamknout, ze by ňákej zkrat? Když to bliká a odpojim a připojim baterku, tak se všechny zámky automaticky odemknou a když chcu pak dveře zamknout, tak se mě zamknou jen ty u řidiče jako by to vůbec nefachalo a když se povede, že oba, po chvilce samy zase vyskočej a samo se to odemkne, prostě tu píčovinu odtamtad vyškubnu hned co ji najdu a bude snad po problému. BigGrin

madaros Offline
#28 Vloženo : pondělí 17. března 2008 0:23:58 (UTC)

a kam si napojil ty kabely co ti jdou z DO ?? taky přímo na ten kabel co jde k centrálu ??

a ještě taky dal si tam ten odpor na to odemykání ?? předpokládám teda že to tak všechno máš.. ale radši se ptám.. :)

koukni jestli máš všechno správně zapojený.. atd..

to ze ti to samo zamyká,tak může bejt náky nastaveni toho DO.. ja tam mam taky aby se mi to zamykalo po 60s kdyz nenastartuju..

sygy Offline
#29 Vloženo : pondělí 17. března 2008 2:14:54 (UTC)

já mám pouze origo centrál na klíč co už do toho auta dávají ve fordu a ten chcu odpojit, měnil jsem dveře, ale vše by mělo být zapojeno jako předtím jinak ty konektory ani nepásnou, navíc kabelový svazek jsem musel dát původní protože u těch jinejch dveří byl svazek s míň drátama a jinym zapojením do hlavního konektoru u pantů a furt mě to vyhazovalo pojistky.

madaros Offline
#30 Vloženo : pondělí 17. března 2008 12:04:24 (UTC)

aha, takze tobe to blbe kdyz oteviras normalne klicem ?? :-o

tak to budes mit nekde neco asi spatne zapojeny ty kabely.. elektrika je hnus.. :(

jinak pokud chces odpojit ten Central,tak jednotka je v pravym sloupku hned za tim plastovim krytem..

ten alarm sem nikde nenasel.. :(

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.