tak spojka, cai i setrvak uz jsou na miste a krasne to lita :)
jeste jsem nechal udelat geometrii, new kladky, nejaky drobnosti, vymenenej kompresor klimy, zavareny kliky a antena, domu dorazilo dalsich par hracek jako 2x600w rms zesiky crunch a jeste naky prekvapeni :) vymeneny vsechny naplne, kinetaky, mno a ted teda jeste udelat komplet rozvody v tejdu a naky dalsi vopicarny, do 14ti dnu to jde na lak a pak nahazu interier a music, doladim nejaky legrace co mam v planu a hura do tej pribrami :)
CAI
redukce na 13 repro do zadnikch boku jen tak navic pac nahore budou 16x9 ovalky take RF..
a takhle ma vypadat dilna spravnyho probisty :) nebo taky probe servis :) no uznejte, dneska jsem tamm byl hodku a tolik probecek pohromade jste jeste nevideli :) martigenovo cekajici na spojku, wazzovo kdyz si prijel pro CAI, renni se stavil na nejakej mensi repair, pak moje dve..
mno taky jsi reDblacK predstavovali nejak takhle ?
mno a na zaver.. jak furt stojim v kunraticich tak uz se nasel nejakej dement co mi to chtel ukrast.. vypacil zamek, snazil se dostat ke spinacce aby to nastartoval coz se mu nepodarilo
a pak bud otevrel kufr kde nasel motor a dalsi nefukcni harampadi, nebo kapotu kde prozmenu nenasel nic :D omg, ty lidi dneska.. kazdopadne vse co jsem chtel uz jsem sundal a zbytek je k mani, nechte to nekdo ? viz bazar..
probe 2.5 V6 1993 ReD
probe 2.5 V6 1993 bLAck
Valentine One :)
Merida Athens Silver
neni to se mnou lehky :P
reDBlacK CREATOR :)
focus combi 2008 1.8 TDCi
Mercedes-Benz SLK
Mercedes-Benz CL
neni to se mnou lehky :P